Căutare Live

Show de zile mari în ultima ediție a emisiunii „Zaza Sing”, unde Elena a fost aleasă câștigătoare!

A fost o competiție grea la „Zaza Sing” și doar cei mai buni dintre cei buni au putut ajunge în ultima etapă a concursului!

A fost o competiție grea la „Zaza Sing” și doar cei mai buni dintre cei buni au putut ajunge în ultima etapă a concursului!

Elena a trebuit să demostreze că se pricepe de minune la versuri. Și-a luat inima în dinți și și-a folosit memoria și astfel a demonstrat că la „Zaza Sing” nu contează să cânți frumos, ci să cânți corect!

Concurenta a făcut față tuturor provocărilor și asta i-a adus marele trofeu „Zaza Sing”, dar și un premiu de 1.000 de lei!

Felicitări! :)

A fost un show de zile mari, alături de simpaticul Liviu Vârciu, band-ul Zaza și desigur, fel de fel de concurenți talentați!

De la melodii vechi, la piese actuale, concurenții au trecut prin toate registrele, dar și emoțiile, atunci când Liviu a dat probe după probe.

Ei sunt cei mai buni dintre cei buni! Vasile și Elena au ajuns în finala „Zaza Sing”!...

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x