Antena Căutare

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Ce concurenți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală

Irina Fodor a anunțat cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 în ediția 24 de pe 13 mai 2024. Doar nouă concurenți au intrat în etapa următoare a show-ului culinar. Iată cine sunt cei care se vor întrece pentru un loc în Marea Finală.

colaj foto cu irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Nouă concurenți au mers mai departe în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chefi la cuțite sezonul 13 se apropie de final. În ediția 24 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024, telespectatorii au putut afla cine sunt semifinaliștii show-ului culinar. Publicul a urmărit cu sufletul la gură momentul în care trei concurenți au fost eliminați din competiție.

Cel de-al zecelea battle a venit cu o provocare de zile mari pentru echipe, dar și pentru cei trei jurați. Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au fost puși să se realizeze alături de concurenții lor un preparat care îi reprezintă.

Au existat momente pline de tensiune, situații imprevizibile și gesturi neașteptate în ultima confruntare din sezonul 13 Chefi la cuțite. Nervii și emoțiile au atins cote maxime, însă echipele au făcut față cu brio obstacolelor.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Orlando Zaharia a lovit cu cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 13. Ce a urmat în bucătărie

De altfel, chef Orlando Zaharia și cei trei concurenți ai săi au primit biletul către semifinală. Aceștia au câștigat battle-ul zece, fapt care i-a trimis direct în etapa următoare a show-ului culinar.

La ultimul duel, chef Richard Abou Zaki a pierdut jumătate din echipă. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Despărțirea juratului de cei trei concurenți a fost foarte grea. Acesta le-a dezvăluit că este mândru de tot parcursul lor de până acum.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Nouă concurenți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală a show-ului culinar

Lupta pentru un loc în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 a fost dificilă, motiv pentru care doar nouă concurenți au ajuns atât de departe în concursul show-ului culinar. Iată cine sunt cei care se vor întrece pentru un loc în Marea Finală.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 din echipa verde

Primii semifinaliști Chefi la cuțite din sezonul 13 au fost Daniel Ilie (Varză), Alexandra Gabriela Veber și Lucica Susanu. Aceștia sunt concurenții din echipa verde cu care chef Orlando Zaharia speră să ajungă până în Marea Finală.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 din echipa roz

Chiar dacă a pierdut jumătate din echipă, chef Richard Abou Zaki merge în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu trei oameni în care are mare încredere. Ei sunt semifinaliștii cu tunici roz: Andrea Recaldin, Antonio Ștefănescu și Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur).

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 din echipa galbenă

Și Chef Alexandru Sautner are trei semifinaliști în sezonul 13 Chefi la cuțite. Cei care îl vor reprezenta pe jurat sunt: Mihai Dragomir, Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur) și Nicoleta Sima (Raisa).

Așadar, cei nouă semifinaliști din sezonul 13 Chefi la cuțite, care se vor întrece pentru un loc în Marea Finală, sunt: Daniel Ilie (Varză), Alexandra Gabriela Veber, Lucica Susanu, Andrea Recaldin, Antonio Ștefănescu, Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur echipa roz), Mihai Dragomir, Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur echipa galbenă) și Nicoleta Sima (Raisa).

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a primit punctajul maxim după duel. Surpriză de proporții pentru toți cei prezenți

Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13 se vede miercuri, 15 mai 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din sezonul 13. Ce a urma... Chefi la cuțite, lider de audiență. Ei sunt semifinaliștii care se confruntă diseară cu maratonul istovitor al celor tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x