Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cine intră în cursa de eliminare alături de Cristian. Mama Săptămânii a decis

În gala Mireasa de vineri, 17 mai 2024, mamale au nominalizat o fată care să intre în cursa de eliminare. Cristian a intrat în cursă alături de fata nominalizată de Mama Săptămânii.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat cine intră la cursa de eliminare la Mireasa | Antena 1

„Să vedem ce fată va fi în cursă alături de Cristian”, a spus Simona Gherghe, care le-a rugat pe mame să nominalizeze o fată spre eliminare.

Cristian a avut o reacție agresivă la adresa lui Valentin, după ce acesta i-a dat Antoniei o plasă cu lucrurile pe care el le-a primit de la susținătorii ei, pe vremea când formau un cuplu. Tonul și atitudinea lui Cristian i-au adus o sancțiune, pentru că regaulamentul interzice agresivitatea. Așadar, Cristian a fost sancționat să intre în cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

O fată este în cursa de eliminare alături de Cristian

Mama Săptămânii a timis o fată în cursa de eliminare.

Doamnia Viorica a nominalizat-o pe Ionela.

Doamna Iuliana a nominalizat-o pe Laura.

Doamna Mariana a nominalizat-o pe Ionela.

Doamna Daniela a nominalizat-o pe Natalia.

Doamna Floarea a nominalizat-o pe Ionela.

Telespectatorii Mireasa pot vota la cursa de eliminarea pe mireasa.a1.ro și în Aplcația Antena 1, până în gala de pe 24 mai 2024.

Mama Săptămânii este doamna Viorica. Ionela și Cristian sunt în cursa de eliminare până săptămâna viitoare.

Întrebarea dispinibilă pe cele 2 platforme de vot este: „Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa?”, iar variantele de răspuns sunt: Cristian sau Ionela.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin că au vorbit prin semne despre el

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei... Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x