Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Maria și Iuliana s-au certat în direct: „Te rog să nu mai urli!”. Ce dezvăluiri au făcut

Maria și Iuliana s-au certat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Iubita lui Ștefan a susținut că bruenta ar fi flirtat cu băiatul.

Colaj cu Maria și Iuliana Galerie
Maria și Iuliana s-au certat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii: „Te rog să nu mai urli!”. | Antena 1

Iuliana a explicat perspectiva ei despre gestul cu paharul de vin de la petrecere, în urma căruia Maria a răbufnit. Iubita lui Ștefan a fost deranjată că Iuliana a ciocnit un pahar de vin cu băiatul.

Iuliana a recunoscut că ea și Maria au vorbit la duș fără lavaliere. Maria a dezvăluit că Iuliana i-a spus că voia să plece din casă când era în cursa de eliminare și în cunoaștere cu Vlad. Iuliana a dezvăluit că Maria a fost deranjată de privirile lui Ștefan la dansul Elenei.

Citește și: Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Momentul în care Albert cade pe masă la petrecere. Ce reacții au fost după ce distracția s-a oprit

Iuliana și Maria, schimb de replici la Capricii: „Te rog să nu mai urli!”

Iuliana: Pot să explic ce s-a întâmplat. Și ma doare foarte tare pentru că nu este adevărat. Niciodată nu l-am privit cu alți ochi pe Ștefan. Eu eram afară și am cerut la producție dacă îmi pot da o sticlă de vin. Am întrebat-o pe Maria dacă vrea și Ștefan mi-a făcut semn că vrea și el. Am făcut schimb de pahare pentru că Vlad ni l-a combinat cu apă minerală și am zis că îi dau lui Ștefan paharul cu mai puțină apă. Dacă îmi plăcea de el eu spuneam. L-am tratat așa din respect.

Maria: Ideea e că intuiția mea nu m-a înșelat niciodată!

Iuliana: Ba te-a înșelat de data asta.

Maria: Te rog frumos să mă lași să temrin ce am de comentat

Iuliana: Te rog frumos să nu mai urli și să nu mai vorbești urât.

Maria: Nu am vorbit o secundă urât cu tine. Ai intervenit peste mine și m-ai deranjat. Te rog să taci!

Iuliana: Tu ești deranajată de orice.

Maria: Ea vorbește peste mine.

Iuliana: Cum să te las să termini dacă nu e adevărat?

Maria: Am observat de la Iuliana încă de când a intrat Ștefan în casă gesturi, priviri. Am preferat să tac de mai multe ori. Au fost gesturi, priviri, intenții, complimente.

Iuliana: În baie, când am vorbit fără lavaliere, a făcut o criză de gelozie pentru că Ștefan s-a uitat într-un fel la Elena.

Maria: Am zis că în momentul în care a fost cu dansul Elena a dansat într-un fel.

Iuliana: Ea de-aia a ieșit de pe ring, nu că se simțea rău.

Maria: Ba nu! Nu m-am simțit bine

Iuliana: Eu risc aici o pedeapsă foarte mare pentru că am recunoscut chestia asta, deși eu nu-mi doresc să ple pentru că e Vlad aici. Așa a făcut: a ieșit de pe ringul de dans pentru că a făcut o criză de gelozie. Mi-a zis în baie. Ești foarte geloasă!

Maria: Pot să vorbesc și eu? Sau e un monolog! Nu am făcut nicio criză de gelozie, nu sunt o persoană geloasă.

Citește și: Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjată de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasă pe fosta”

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravidă. Soția lui Sese va aduce curând pe lume un băiețel... Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Simona Gherghe a anunțat două noi sancțiuni. Toată casa este afectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x