Antena Căutare

Mirela Vaida a stârnit hohote de râs, pe Facebook. Ce fotografie a postat frumoasa prezentatoare de la "2k1": "Mamiii, ne este foameee!"

Este o femeie de succes, o artistă desăvârşită şi o mămică devotată. Mirela Vaida, prezentatoare show-ului 2k1, îşi iubeşte nespus cele două comori. Fetiţa şi băieţelul vedetei sunt atât de scumpi, încât mămica nu se poate abţine şi imortalizează orice moment cu puii ei.

Este o femeie de succes, o artistă desăvârşită şi o mămică devotată. Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului 2k1, îşi iubeşte nespus cele două comori. Fetiţa şi băieţelul vedetei sunt atât de scumpi, încât mămica nu se poate abţine şi imortalizează orice moment cu puii ei.

Momente de drăgălăşenie, râsete cu gura până la urechi sau momente amuzante, toate reprezintă universul Mirelei, de acasă. De curând, aceasta şi-a fotografit copii într-o ipostază extrem de haioasă.

Imaginea a fost imediat postată pe Facebook, însoţită de un mesaj care a făcut deliciul fanilor: "Mamiii, ne este foameee". Ce să mai, are doi copii scumpi foc, iar ideea vedetei a stârnite hohote de râs.

Mirlea Vaida a surprins pe toată lumea când a apărut la emisiune: „Așa ceva... Nu ne așteptam la o asemenea surpriză!”... Poveste impresionantă la „2k1”. A fugit de acasă la 15 ani, iar la 17 a născut: ”Mama m-a dat dispărută, iar Poliția m-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x