Antena Căutare

”Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serialul Adela! Hai să te distrezi alături de Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță!

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță!

alecsandru dunaev si dnaiel nuta la adela tot ce nu se vede Galerie
”Adela - Tot ce nu se vede”, ep 1 | Antena 1

În primul episod din sezonul 2, “Adela – Tot ce nu se vede” Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Primul episod îl prezintă pe actorul Alecsandru Dunaev, avocatul ”Mihai” în Adela, alături de Daniel Nuță, care îl interpretează pe ”Lucian”.

Cei doi actori au acceptat fără să stea pe gânduri provocarea de a juca împreună cele două jocuri și s-au distrat împreună la filmările acestui episod. Hai să vezi!

Provocarea pe care au acceptat-o Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță

”Adela - Tot ce nu se vede”, episod 1

Prima provocare îi pune pe actori în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Citește și: Serial Adela sezonul 2, 2 septembrie 2021. Adela și Mihai fac dezvăluiri în direct la TV, dintr-o "manevră" a Andreei

În primă fază, Alecsandru Dunaev face o demonstrație de limbă rusă, traducând titlul emisiunii. Cei doi actori au avut de extras bilețele dintr-un bol și au fost nevoiți să raspundă provocării.

Alecsandru trebuia să vorbească despre epilarea cu pastă de zahăr, explicând avantajele și dezavantajele, iar la interpretare trebuia să joace o stare de frică. Cei doi actori erau nevoiți să își intre în rolul pe care bilețelele lor îl expuneau.

Așadar, Alecsandru s-a pregătit să explice întreg procedeul și și-a jucat rolul exemplar, povestind în ce constă epilarea cu pasta de zahăr și din ce e făcută aceasta.

Daniel l-a felicitat și s-a pregătit să își intre și el în rol. Actorul din serialul “Adela” trebuia să îl convingă pe Alecsandru că trebuie să își facă laminarea genelor.

Daniel a trebuit să intre în rolul unui vânzător de teleshopping. Alecsandru s-a declarat convins și a spus că ar fi un client fidel. Actorilor le-a plăcut acest joc de roluri.

Joc de improvizație la telefon cu actorii din serialul Adela

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui ”apel telefonic”. Hai să râzi!

Următoarea provocare a fost să extragă fiecare câte un bilețel unul pentru celălalt și să își dea indicații despre rolul pe care trebuie să îl joace.

Citește și: Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021. Adela spune că iubirea învinge doar în povești. Care e planul de răzbunare al Andreei

Daniel trebuia să răspundă la telefon și avea să vorbească cu o femeie care îi spune că are filmări compromițătoare cu el. Actorul trebuia să o convingă prin interpretarea sa ca ea să renunțe la publicarea filmărilor în presă. Zis și făcut.

La rândul lui, Alecsandru avea de mimat o conversație telefonică cu bunul lui prieten Vlad Gherman, care îl sună să îi spună că i-a stricat mașina. Actorul chiar a reușit să mimeze foarte bine supărarea și spaima.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x