Antena Căutare

Serial Adela sezonul 2, 2 septembrie 2021. Adela și Mihai fac dezvăluiri în direct la TV, dintr-o "manevră" a Andreei

În episoadele 5 și 6 din Adela - "Adevăr și eliberare", tensiunea atinge, din nou, cote maxime. Fără să știe că sunt în direct pe postul TV, Adela și Mihai au un conflict, își reproșează lucruri și fac dezvăluiri. Totul s-a întâmplat din vina Andreei. Paul Andronic își iese din minți.

Colaj foto din Adela - "Adevăr și eliberare", episoadele 5 și 6 din 2 septembrie 2021 Galerie
Adela - "Adevăr și eliberare", episoadele 5 și 6 din 2 septembrie 2021 | Antena 1

Pe 19 august 2021 a început sezonul al doilea al îndrăgitului serial Adela, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Serial Adela sezonul 2, 2 septembrie 2021. Episod 5: Adela și Mihai fac dezvăluiri fără să știe că sunt în direct la TV

În deschiderea episodului 5 din sezonul 2 din Adela - "Adevăr și eliberare", Adela are un moment de introspecție. "Ce-ar fi dacă m-aș pune pe mine pe primul loc? Mereu au contat alții". Îl sună pe Mihai și îl invită în locul unde au mers întâia oară împreună. "Poate e un nou început", își spune Mihai, când închide apelul.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Adela ajunge la serviciu și află cine a propus-o ca producător, într-o discuție cu Lucian. Chiar el a fost cel care a făcut asta.

Întrebată de Ana Maria ce i-ar plăcea să facă în viață, Andreea spune că ar vrea să lucreze în televiziune. Ana Maria e dispusă să o ajute să își îndeplinească un vis. "Mulțumesc, mama", îi spune Andreea și îi strânge mâinile.

Nuți visează că este stăpâna casei Andronic, iar toți din vilă cântă și dansează după cum dictează șefa întregului domeniu.

La întâlnirea cu Mihai, Adela ajunge târziu, pentru că a fost reținută mai mult la serviciu de către Lucian. Mihai e supărat, iar Adela ezită să îi spună de ce l-a chemat acolo, de fapt. Ulterior, Mihai simte nevoia să se descarce, alături de Floppy, iar cei doi își aduc aminte de lucruri din trecut.

"Eu trebuie să învăț să îmi controlez furia, chiar dacă doare", a spus Mihai.

La masă cu "Andronicii", Adela îi ia apărarea mamei ei într-o discuție conflictuală, iar Martha decide să ia cina în camera ei.

Citește și: Serial Adela, 26 august 2021. Nuți și Mitu rămân în vila “Andronicilor” până la urmă, iar Adela își păstrează jobul în televiziune

Un alt moment tensionat este când Rodica îi spune lui Vali că vrea să divorțeze. "Noi nu mai suntem de mult timp un cuplu. Viețile noastre nu se mai intersectează". Atunci, Vali o imploră, în genunchi, să nu ia decizia asta: "Tu ești femeia mea perfectă". Rodica e înduplecată, alege să se mai gândească.

Procurorul Lascu îi spune lui Vali că pălăria pe care acesta a găsit-o îi aparține lui Mitu, nu este a unchiului lui. "Tu crezi că eu am făcut probe ADN degeaba, așa?".

La televiziune, Mihai îi spune Adelei că nu o mai recunoaște. "Te-ai mutat la Andronici, la restaurant m-ai lăsat baltă, ești în fiecare zi cu Lucian. Cine ești?", la care Adela îi răspunde: "Măi, Mihai, tu peste tot vezi numai crime și conspirații? Te rog să nu începi iar cu obsesia cu criminala de Martha". Tensiunea poate fi tăiată cu cuțitul, mai ales că reproșurile lor se aud pe post, în direct, manevră făcută de Andreea din regia de emisie.

Citește și: Serial Adela,19 august 2021.Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă și în locul lor să se mute Andreea și Ana Maria

"Eu nu m-am atins de maneta aia, am umblat doar la butoanele astea la care mi-ai zis tu", a spus Andreea.

"Bine că râzi!", îi răspunde, aprins de mânie, Călin.

Serial Adela sezonul 2, 2 septembrie 2021. Episod 6: Ana Maria își deschide sufletul în fața Simonei, iar Andreea și Adela au o ceartă aprinsă

În urma întâmplării nefericite, Mihai încearcă să repare greșeala. "Nu e vina ta, doar din cauza mea s-a întâmplat", spune el, la care Adela îi răspunde: "Au auzit atâția oameni ce am spus despre Martha!". E momentul când Paul Andronic intră vijelios pe ușa biroului.

"Aici nu faceți terapie de cuplu, ați înțeles? Vă rezolvați problemele în altă parte", le urlă Paul.

În comuna Butimanu, Mitu arde pălăria găsită de Vali a unchiului Traian, pe care a schimbat-o când Vali nu era atent, fiind băut. "Eu nu am vrut să îl omor, să mor eu dacă am vrut să îl omor!", a spus Mitu.

Călin încearcă să tragă la răspundere pe Andreea pentru ce a făcut în regia de emisie, Andreea susține că nu are nicio vină, dar o ia cu forța. În birou, Paul ajunge să îi certe pe toți trei - pe Adela, Mihai și Andreea. "Habar nu aveți ce ați provocat!".

"Ultimele știri" se răspândesc rapid, iar între timp, Adela, Mihai și Andreea încearcă să lămurească situația. Andreea spune că e posibil să fi apăsat pe buton din greșeală, Mihai spune că trebuie să calmeze cu toții, dar Paul își iese din minți și le citește titlurile zilei care au apărut în presă.

Martha e cuprinsă și ea de agitație. "Martha Andronic este o criminală?", îi citește Delia mamei ei din ziar, moment în care își face apariția și Nuți, care încearcă să o liniștească.

La masă, Ana Maria îi spune Rodicăi că ea crede că tatăl ei nu a murit după ce a avut un vis. Ulterior, Ana Maria află de la Simona că aceasta este însărcinată. "Sărăcuțul Paul, nici nu a apucat să îți spună", îi spune Simona. Cele două au o discuție emoționantă, iar Ana Maria își deschide sufletul în fața ei despre ce a trăit în Germania și despre cum a încercat să își viața.

Andreea și Adela au o ceartă aprinsă în urma dezvăluirilor de pe TV. Andreea îi spune că vrea să se schimbe. "Felicitări, ai reușit să mă distrugi", îi mai spune Adela.

Episodul se încheie cu visul pe care Ana Maria îl are cu tatăl ei, în care acesta își cere iertare.

Martha vrea să știe mai multe de la Gheorghe despre soțul ei și amanta acestuia, "cea mai bună prietenă a ei", Amalia, și copilul acestora.

Între timp, mama Liviei încearcă să îl "mituiască" pe Adi ca acesta să îi lase în pace fiica, moment în care Livia și Adi complotează împotriva femeii. Nuți și Adela au o ceartă foarte mare după ce o țară întreagă a aflat de crimele Marthei, mama lui Paul Andronic. Adela ajunge în lacrimi în fața lui Mihai.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x