Antena Căutare

Serialul Adela, marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela va avea marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1.

adela Galerie
Adela, marea premierã pe 14 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1 | antena 1

Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Serialul Adela, marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Ce actori fac parte din distribuția serialului Adela, de la Antena 1

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, Romeo Visca și invitatul special, Doru Ana, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în Adela.

Cine joacă în rolurile principale din serialul Adela, de la Antena 1

Rolurile principale din serialul Adela sunt interpretate de Mara Oprea, actriță care își face și debutul în carieră cu acest rol, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Mara Oprea o joacă pe Adela, o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care nu gândeşte rău despre nimeni şi nimic. Oana Moșneagu este Andreea, o tânără dotată cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile mai bune sau mai rele, iar Alecsandru Dunaev îl intruchipează pe Mihai, un tânăr foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit.

Marian Râlea și Anca Sigartău sunt Mitu și Nuți în serialul Adela, de la Antena 1

Ana-Maria, fiica unui baron local, rămâne însărcinată la doar 16 ani, ceea ce atrage ura tatălui său, care o trimite la ţară pentru o vreme. Aceasta va şti ani de zile că fiica sa a murit la naştere, în vreme ce micuţa va fi dată chiar de către bunicul său în grija unui angajat, Mitu ( Marian Râlea), ca să o crească împreună cu soţia sa, Nuţi ( Anca Sigartău). Astfel, Adela şi Andreea sunt două surori care au împărţit totul, până când una din ele află că este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, Nuţi (Anca Sigartău) o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților

Cine sunt Andreea Ibacka şi Mihai Călin în serialul Adela, de la Antena 1

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată. Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Cine este invitatul special Doru Ana, în serialul Adela, de la Antena 1

Doru Ana îl va interpreta pe Traian Dincă, bunicul Adelei, un fost baron local, un tip conservator şi tradiţionalist. Când acesta află că fiica lui a rămas însărcinată, la o vârstă fragedă, s-a simţit dezonorat, a ascuns-o la ţară şi imediat după naştere a încredinţat copilul altei familii, iar pe propria-i fiica a anunţat-o că acesta a murit la naştere. Peste ani, o veste cutremurătoare îl determină să îşi reunească nepoata cu tatăl ei, ca să îşi împace conştiinţa.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Urmărește pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/AdelaOficial/

Urmărește pagina oficială de Instagram:https://www.instagram.com/adela_paginaoficiala/?igshid=1sjcu11819fgn&fbclid=IwAR0veuLT9SFEy0mgH5Dr9hI93ttFtNQl25B_b_BwkdLZq-meOpdZCICSSt8

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x