Antena Căutare

Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță, despre „întâlnirea” cu personajele lor din serialul „Adela”. Ce au dezvăluit actorii

Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță interpretează personajele Mihai și Lucian în îndrăgitul serial „Adela”. În sezonul 2 ”Adela - Adevăr și eliberare”, cele două pesonaje puse în antiteză vor crea o poveste care îi va ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță și Mara Oprea, în serialul Adela Galerie
Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță și Mara Oprea joacă împreună în serialul Adela | Antena 1

Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță au mărturisit că Mihai și Lucian sunt rezultatul consensului între ce sunt ei ca oameni și modul în care au fost construite personajele.

Înainte de premiera noului sezon al serialului „Adela” , Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță au participat la interviul Antena 1 „10 întrebări rapide”, unde au vorbit atât despre ei în viața persoanlă, cât și despre ei în raport cu personajele pe care le interpretează.

Întrebați dacă au superstiții, cei doi actori s-au gândit puțin. Daniel Nuță a mărturisit că nu este superstițios, în timp ce Alecsandru Dunaev a mărturisit că are o superstiție în viața profesională și este legată de textul pe care trebuie să și-l însușească.

Citește și: Oana Moșneagu, din serialul Adela, vacanță cu peripeții: ”S-a încheiat într-un mod nu tocmai plăcut”

Ce superstiții are Alecsandru Dunaev

„Nu-mi scap niciodată textul pe jos. Cine știe... poate se răzbună la un moment dat”, a mărturisit Alecsandru Dunaev.

Întrebați care dintre ei doi e mai extravagant, Alecsandru Dunaev s-a legat de îmbrăcămintea colegului său: „Ai batistuță la sacou, iar eu am doar o cămășuță”, a spus Dunaev, declanșând astfel o discuție despre asemănarea dintre om și personaj.

„E vorba de personaj”, i-a răspuns Daniel Nuță lui Alecsandru Dunaev, făcând referire la ținuta extravagantă.

Apoi, cei doi au ajuns la concluzia că personajul pe care îl aduc în fața publicului este, de fapt, o simbioză între om și personaj.

Citește și: Imagini din culisele serialului Adela. Ce a dezvăluit Mara Oprea despre noul sezon

Ce spun Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță despre personajele lor din serialul „Adela”

„Am învățat de-a lungul timpului că trebuie să te întâlnești cu personajul undeva la mijloc. Să mergi tu către personaj, dar să-l aștepți și pe personaj să vină ușor către tine”, a precizat Alecsandru Dunaev. „Am rezonat instant”, a continuat acesta, vorbind despre personajul său, Mihai.

Totodată, Daniel Nuță a mărturist că personajul Lucian e ceva mai arogant față de omul Lucian, dar în cele din urmă a reușit să se împace cu el.

„Chiar a fost o întâlnire plăcută, ne-am cunoscut. A fost mai greuț, mult mai arogant, mult mai misterior, dar am ajuns la un consens”.

Întrebați care dintre ei este mai optimist, Alecsandru Dunaev a precizat că este mai optimist pentru că și personajul său este unul pozitiv, nuputând să spună același lucru despre colegul său, care aduce în fața publicului un personaj negativ.

„Eu sunt mai optimist pentru că și personajul meu e bun și știu sigur că n-o să supere telespectatorii atât de mult pe cât o face personajul tău”, i-a spus Alecsandru Dunaev lui Daniel Nuță.

La interviul „10 întrebări rapide” au participat împreună și Oana Moșneagu și Mara Oprea.

Când începe sezonul 2 al serialului „Adela”

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Coloana sonoră a serialului este o molodie celebră a Deliei.

Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre peripețiile prin care au trecut împreună la filmările pentru serialul "Adela&qu... Serial Adela,19 august 2021.Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă și în locul lor să se mute Andreea și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x