Antena Căutare

De când prezintă emisiunea “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov a fost cerută în căsătorie de șase ori

În decurs de o lună de zile, mai exact când prezintă emisiunea “Am ceva să-ți spun”, în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, Sonia Simionov a fost cerută în căsătorie de... șase ori!

În decurs de o lună de zile, mai exact când prezintă emisiunea “Am ceva să-ți spun”, în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, Sonia Simionov a fost cerută în căsătorie de... șase ori!

“Vreo șase domni m-au cerut în căsătorie de când prezint "Am ceva să-ți spun", prin mesaje pe pagina mea de Facebook. De obicei, răspund la mesajele pe care le primesc pe această pagină, dar față de acești domni nu am reacționat, de teamă să nu insiste”
, spune Sonia, zâmbind.

Prezentatoarea emisiunii “Am ceva să-ți spun” mărturisește că nu-i cunoaște pe acești domni însă, ca să le demonstreze că le citește mesajele, le va mulțumi pentru propuneri într-o emisiune viitoare.

Fuego vine să susțină doi tineri îndrăgostiți, dependenți de dializă... Fuego, alături de doi tineri greu încercați de soartă! Mădălina și George, dependenți de dializă și uniți de o iubire in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x