Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă și Joker. Prin ce probe neașteptate au trecut

Concurenții s-au întrecut în ediția 6 din sezonul 6 America Express, de pe 28 octombrie 2023, pentru o miză uriașă. Irina Fodor i-a anunțat că primele trei echipe care vor ajunge la ea în orașul Pereira se vor califica la jocul pentru amuletă și Joker.

colaj foto cu irina fodor si concurentii de la america express Galerie
Irina Fodor a anunțat care sunt echipele care s-au calificat la jocul pentru amuletă | Antena 1

Aventura de pe Drumul Soarelui a început cu o mulțime de provocări pentru cele nouă perechi din America Express. Ediția 6 din sezonul 6 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente tensionat, situații imprevizibile și clipe emoționante.

De data aceasta, concurenții s-au „luptat” pentru o miză uriașă. Irina Fodor a pus în joc o amuletă puternică, dar și un Joker pentru care echipele au scos la iveală cele mai neașteptate strategii.

Citește și: Ce meserie are Iulia Albu, de fapt. Ce facultate a absolvit și la ce a renunțat, pentru modă. A dezvăluit totul la America Express

Competiția a fost strânsă între cuplurile de vedete, însă doar trei au reușit să se califice la jocul pentru amuletă. Norocul a jucat un rol foarte important în clasament. Iată care sunt echipele ce au primit o șansă la marele avantaj și Joker.

Care sunt cele trei echipe care au intrat la jocul pentru amuletă din ediția 6 a sezonului 6 America Express, de pe 28 octombrie 2023

După o cursă contracronometru, o probă dificilă și un autostop cu peripeții, concurenții au plecat spre următoarea destinație. Aceștia trebuie să ajungă în orașul Pereira, acolo unde sunt așteptați de Irina Fodor pentru a le spune dacă vor intra sau nu la jocul pentru amuletă din ediția 6 a sezonului 6 America Express, de pe 28 octombrie 2023.

Aglomerația și traficul intens din Columbia au fost principalii dușmani ai echipelor în drumul spre miza uriașă.

Așadar, cele trei perechi care s-au calificat la jocul pentru amuletă și Joker sunt: Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike. Aceștia s-au bucurat foarte tare când au aflat că au o șansă la marele avantaj.

Citește și: America Express, sezonul 6. În pericol de eliminare. Ce echipă a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce culoare a avut soarele

Întrecerea pentru echipele intrate în cursa pentru miza uriașă a devenit mai dificilă. Vremea nu a fost deloc de partea lor. Aceștia au fost puși să realizeze probele complicate într-o ploaie torențială.

„Astăzi o să transportăm cafea proaspătă neagră. În primul rând, unul dintre voi o să își pună un sac pe picioare, iar celălalt o să-l însoțească. Veți face un traseu ca să adunați niște obiecte care vă vor fi necesare pentru restul jocului. Cine se va întoarce cel mai repede cu toate obiectele despre care v-am vorbit, o să își poată alege mașinuța. Unul dintre voi va sta în mașinuță și va căra cafelele, iar celălalt o va împinge.

La primul punct de colectare al cafelei o să primiți 8 cafele, le veți pune pe una dintre tăvi, veți merge la cel de-al doilea punct de colectare al cafelei unde mai puteți lua 4. Mai există și un al treilea punct de colectare ale cafelei, de unde mai puteți lua 2 cafele. Trebuie să umpleți recipientele cu cafea, dar și să faceți o misiune”, a explicat Irina Fodor despre probele de la jocul pentru amuletă.

Cele trei echipe au fost nevoite să își depășească limitele fizice pentru a ajunge cât mai aproape de Joker în ediția 6 din sezonul 6 America Express, de pe 28 octombrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cătălin Țociu și Giulia, cu ochii în lacrimi pe Drumul Soarelui. Ce mărturisiri au făcut cei... America Express, sezonul 6. Cine a câștigat amuleta și Jokerul din etapa a doua de pe Drumul Soarelui. Ce veste a dat Ir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x