Antena Căutare

Ce meserie are Iulia Albu, de fapt. Ce facultate a absolvit și la ce a renunțat, pentru modă. A dezvăluit totul la America Express

În ediția 5 a emisiunii America Express sezonul 6, Iulia Albu a dezvăluit care este, de fapt, meseria ei. Ceilalți concurenți s-au mirat din plin atunci când au descoperit ce studii are celebrul critic din modă din România.

Iulia Albu este stilistă și unul dintre cei mai de temut critici de modă din România. Puțini sunt cei care știu ce meserie are aceasta, de fapt. A recunoscut într-una dintre edițiile emisiunii America Express sezonul 6 și ceilalți concurenți s-au mirat din plin atunci când au aflat ce facultate a absolvit aceasta.

Ce meserie are Iulia Albu, de fapt. Ce facultate a absolvit și la ce a renunțat, pentru modă

Una dintre echipele care a decis să participe la emisiunea America Express sezonul 6 este cea formată din Iulia Albu și partenerul ei, Mike.

Cei doi au trecut împreună prin misiuni dificile și au demonstrat că ambiția le-a dat mereu putere să meargă mai departe, chiar și atunci când tensiunile sau emoțiile din cursă erau mari.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike, discuție aprinsă în cursă: „Nu mai înjura, se dă pe cameră!”. De la ce au pornit

În ediția 5 a show-ului de la Antena 1, Iulia Albu i-a luat pe toți prin surprindere a dezvăluit ce meserie are ea, de fapt.

„Eu sunt avocat și am luat sensul literal al cuvintelor din misiune”, a zis concurenta, care s-a supărat după ce nu a înțeles cu exactitate mesajul de pe mission board, lucru ce a făcut-o să piardă timp prețios.

Concurenții de la America Express s-au mirat când au descoperit că Iulia Albu a absolvit facultatea de drept.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele s-au întrecut la o probă de curaj, înainte de-a pleca în cursă. Ce a pățit Mike

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Observator, celebrul critic de modă a spus că a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității București și a ratat o carieră de procuror sau judecător pentru a avea una de designer de modă, alegând să urmeze mai departe cursuri de Modă, la UNARTE.

Azi, Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate stiliste din România.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mesajul lui Mike de la America Express după ce a fost criticat pentru ieșirile față de iubita Iulia Albu. Ce a transmis... Care e numele real al lui Mike, partenerul Iuliei Albu de la America Express sezonul 6. Cum îl cheamă, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x