Antena Căutare

Ce apare în buletinul lui Romică Țociu. Puțini știu că ”Romică” e doar numele de scenă și artistul are trei prenume

Pe Romică Țociu îl știe toată lumea, însă puțini sunt cei care îi cunosc numele din buletin. Aceasta are mai multe prenume, niciunul dintre ele nefiind ”Romică”. Iată cum îl cheamă, de fapt, pe artist.

colaj de imagini cu romica tociu si fiul sau, catalin tociu, la america express sezonul 6 Galerie
Pe Romică Țociu îl știe toată lumea, însă puțini sunt cei care îi cunosc numele din buletin. Aceasta are mai multe prenume, niciunul dintre ele nefiind ”Romică”. Iată cum îl cheamă, de fapt, pe artist. | Antena 1

Romică Țociu face echipă cu fiul său, Cătălin, la America Express: Drumul Soarelui. Cei doi înfruntă împreună provocările din sezonul 6 al celui mai dur show al momentului.

Chiar dacă există și situații tensionate, Romică reușește să-și păstreze optimismul și zâmbetul în cea mai mare parte a timpului.

El este cunoscut pentru umorul său, care nu pare să-i lipsească nici la America Express. Însă un lucru pe care puțini îl știu despre artist e că numele său real nu este Romică.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună refrenul

Ce apare în buletinul lui Romică Țociu. Puțin știu că ”Romică” e doar numele de scenă

Celebrul Țociu nu este ”Romică” în propriul buletin. Artistul are mai multe prenume, însă cel pe care îl știm cu toții nu se regăsește. În actul de identitate al artistului scrie, de fapt, Constantin Romeo Toma Țociu.

„Toată viața mă gândeam că dacă într-o bună zi aș putea ajunge artist, tot timpul încercam să îmi fac ceva din numele ăla ca să sune așa. Sună bine și Costică, dar era prea așa. E un nume ușor comic Costică. Toată familia a vrut să îmi pună câte un nume de am atâtea. Asta a fost nașterea mea, acolo declicul unde s-a întâmplat.

Cineva împărțea textele la brigăzile artistice și am zis, când m-a strigat, că mă numesc „Toni”. Toată viața mea mă strigau prietenii Toni. Mama mă strigă și acum așa. Și instructorul a zis Romică Țociu și așa a rămas de atunci.” , a precizat Romică Țociu în cadrul podcast-ului „DA BRAVO!”.

Citește și: Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui 2023. Nouă perechi/echipe pleacă în aventura vieții lor

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și: America Express, din nou lider de piață. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția după cursa pentru ultima șansă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună... Laura Giurcanu și Aris Eram, împreună la un concert. Cum s-au fotografiat cei doi concurenți de la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x