Antena Căutare

Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârstă, studii și alte detalii

Iuliana Pepene și Sonia Simionov formează una dintre echipele de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Ce vârstă au concurentele, cu ce se ocupă, ce le pasionează și alte detalii aflați în rândurile de mai jos.

colaj de imagini cu iuliana pepene si sonia simionov la america express sezonul 6 Galerie
Iuliana Pepene și Sonia Simionov formează una dintre echipele de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Ce vârstă au concurentele, cu ce se ocupă, ce le pasionează și alte detalii aflați în rândurile de mai jos. | Antena 1

Iuliana Pepene și Sonia Simionov nu sunt străine publicului Antena 1. În timp ce Iuliana e una dintre prezentatoarele Observator, Sonia e reporter în cadrul trustului Intact Media Group. În trecut a fost și gazda unor emisiuni.

Cele două fac echipă la America Express: Drumul Soarelui. În sezonul 6, Iuliana Pepene și Sonia Simionov formează una dintre perechile care au parte de unica experiență a show-ului de la Antena 1.

Descoperă-le pe cele două concurente în rândurile de mai jos și află ce vârstă au, cu ce se ocupă în prezent, ce pasiuni au și ce le unește.

Citește și: Cine sunt Ada Galeș și Antoneta Galeș de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârsta lor, cu ce se ocupă și alte detalii

Cine e Iuliana Pepene de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6

Iuliana Pepene a venit pe lume la Brașov, pe 26 aprilie 2023. Destestă compromisurile și singurul pe care a fost dispusă să-l facă a fost să se mute la București pentru a își începe cariera în televiziune.

Concurenta de la America Express: Drumul Soarelui a urmat două facultăți. Prima la Brașov, iar pe a doua în București. Inițial a studiat Facultatea de litere, limba și literatura engleză din cadrul Universității Transilvania. În 2013 a început cursurile la Universiatea din București, unde a aprofundat jurnalismul.

Pentru a își urma cariera mult dorită în televiziune, Iuliana a urmat și școala de televiziune Intact Media Academy și până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antena 1.

Prima apariție pe sticlă a fost ca prezentatoare a știrilor din meteo, după care a primit rolul de la Observator. Dimineață de dimineață e cu zâmbetul pe buze, semn că își face meseria cu mult drag.

La 1,70 și puțin peste 50 de kilograme, Iuliana Pepene este posesoarea unei siluete de invidiat. Asta pentru că e foarte activă, mănâncă sănătos.

În timpul liber, concurenta de la America Express sezonul 6 e văzută des pe motocicleta sa. Pasionată de adrenalină și motoare, Iuliana e inclusiv copilot la raliuri.

Citește și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru fac echipă perfectă, la America Express: „Relația dintre noi este mai bună decât am sperat acasă”

Cine e Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6

Sonia Simionov face echipă cu Iuliana Pepene la America Express sezonul 6. Reporter, prezentatoare și sportiv, Sonia împărtășește pasiunea pentru adrenalină cu partenera sa din show-ul de la Antena 1.

În 2014, Sonia a câștigat titlul de campion național la biliard. Nu este singurul sport pe care l-a practicat la nivel de performanță.

În plus, Sonia a fost căpitan al echipei de baschet a liceului, alături de care a câștigat două cupe județene, și a jucat, timp de trei ani, tenis de câmp. De asemenea, a fost campioană la juniori la înot, având acasă o colecție de medalii de la competiții internaționale.

Citește și: Ce spun Cleopatra Stratan și Edward Sanda despre aventura vieții lor: ,,America Express va rămâne o experiență de neuitat!’’

Și asta nu e tot. Timp de doi ani, Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră, a făcut salturi cu parașuta și are diploma de amator în scufundări la adâncimi de maximum 20 de metri.

În ceea ce privește studiile, Sonia Simionov a urmat Școala lui Vlad Ionescu. Debutul în televiziune l-a făcut la Constanța. Ulterior, a lucrat ca reporter și prezentatoare în cadrul trustului Intact, unde încă activează. Sonia Simionov are 37 de ani.

Cine sunt Ada Galeș și Antoneta Galeș de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârsta lor, cu ce se ocupă și alt... Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x