Antena Căutare

Cine sunt Ada Galeș și Antoneta Galeș de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârsta lor, cu ce se ocupă și alte detalii

Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, au spus ”DA” provocării America Express: Drumul Soarelui. Descoperă cine sunt cele două concurente ale sezonului 6, cu ce se ocupă, ce studii au și alte detalii despre viața lor.

colaj de imagini cu ada gales si antoneta gales de la america express sezonul 6 Galerie
Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, au spus ”DA” provocării America Express: Drumul Soarelui. Descoperă cine sunt cele două concurente ale sezonului 6, cu ce se ocupă, ce studii au și alte detalii despre viața lor. | Antena 1

Născută pe 9 martie 1991 și în vârstă de 32 de ani, Ada Galeș este una dintre concurentele de la America Express sezonul 6. Face pereche cu mama sa, Antoneta Galeș.

În timp ce Ada este actriță, mama sa a lucrat în resurse umane și chiar a fost directorul de comunicare al unui celebru lanț de magazine. Dincolo de iubirea pentru oameni, Antoneta are o pasiune pentru scris. Ea are mai multe cărți publicate, printre care și Caietul Fericirii.

Iată mai multe detalii despre cele două concurente de la America Express: Drumul Soarelui. Cine sunt, cu ce se ocupă și alte detalii despre Ada și Antoneta Galeș.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Cine e Ada Galeș de la America Express sezonul 6. Tot ce trebuie să știi despre concurenta care a plecat pe Drumul Soarelui

Originară din Brașov, Ada Galeș are o carieră frumoasă în domeniul artistic și lucrează înclusiv cu teatre independente. Născută pe 9 martie 1991, Ada este zodia Pești.

Concurenta de la America Express sezonul 6 a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, Facultatea de Teatru din București. Și-a finalizat studiile în 2014. Ulterior a urmat un Master în Arta Actorului, pe care l-a absolvit în 2016.

De-a lungul carierei sale, Ada Galeș a jucat în numeroase spectacole, piese de teatru și filme. Actrița a impresionat încă de la debut, când a primit premiul UNITER.

Câteva dintre producțiile în care a impresionat sunt: ”Complet necunoscuți”, ”Un om la locul lui”, ”Dragoste pe muchie de cuțit”, ”Odată pentru totdeauna”.

Ea are contract cu TNB și când nu e pe scenă face lumânări. Ada Galeș și-a deschis un atelier în timpul pandemiei.

Citește și: Ce studii are Alexia Eram. Concurenta de la America Express a absolvit o facultate din străinătate

Cine e Antoneta Galeș de la America Express Drumul Soarelui. Tot ce trebuie să știi despre mama Adei Galeș

Antoneta Galeș a fost director de resurse umane, comunicare și dezvoltare într-o companie importantă din retail, până în 2018.

De cinci ani, s-a dedicat consultanței și atelierelor de grup sau sesiunilor individuale de coaching. Dincolo de specializările în resurse umane, este art-terapeut Phronetik, Solution-focused Coach și Mental Health Facilitator Trainer.

De la Antoneta Galeș a moștenit Ada talentul artistic. Născută în 1970, la Brașov, Antoneta este scriitoare de romane polițiste, trainer, coach, art-terapeut Phronetik. Scrie sub pseudominul Tony Mott și, potrivit Adei, și-a dorit ca fiica sa să fie actriță.

„Am o relaţie foarte specială cu mama mea. Este o scriitoare de romane poliţiste, consilier personal şi art-terapeut. Este o persoană foarte creativă. Probabil că e moştenire, fără să fi ştiut vreodată că şi ea şi-ar fi dorit acelaşi lucru.”, povestea Ada într-un interviu.

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul cu care Andreea Antonescu s-a afișat după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Scriitoarea Antoneta Galeș, sau Tony Mott cum o știu cititorii, a debutat în 2008 cu ”Roșu”, un roman care spune povestea despre întoarcerea în România post-comunistă a eroinei care emigrase ilegal. A urmat volumul de poezii ”Hohote&Clocote”, romanul ”Doi”, Seria Julieta, Seria Gigi Alexa.

În 2022, Antoneta Galeș a primit premiul myster&thriller pentru romanul „Ultima vară otrăvită”, acordat de către Asociația Culturală Libris Cultural, în cadrul LibFEST. Tot în același an, scriitoareaTony Mott obține premiul CARTEA ANULUI la Brașov, acordat de către Asociația Consorțiul Cultural Corona pentru romanul „Când vine primăvara”.

America Express: Drumul Soarelui începe pe 21 octombrie 2023

America Express: Drumul Soarelui ia start pe 21 octombrie 2023. Premiera va fi una maraton. Show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30.

În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru fac echipă perfectă, la America Express: „Relația dintre noi este mai bună decât am spe... Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârstă, studii și alte detal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x