Antena Căutare

Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut

Sânziana Negru face echipă cu Laura Giurcanu pe Drumul Soarelui. Însă, cele două se înțeleg excelent și dincolo de reality-show, cunoscându-se mai bine de șase ani. Iată ce semnificație aparte are tatuajul pe care Sânziana Negru și l-a făcut la întoarcerea în România!

Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut Galerie
Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut | Captură Instagram/Antena 1

Deși este o competiție dură, care testează limite, dorul de aventură îi compleșește pe toți foștii concurenți. Lucru care se pare că s-a întâmplat și în cazul Sânzianei Negru, care a ales să își imprime experiența de neuitat pe piele, printr-un simbol care să îi amintească mereu că a participat la America Express.

Citește și: Cum arată casa Sânzianei Negru de lângă pădure. Imagini inedite din interiorul locuinței de vis a concurentei America Express

Ce tatuaj și-a făcut Sânziana Negru după America Express sezonul 6

Sânziana Negru le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram faptul că și-a făcut un tatuaj. Însă, semnificația acestuia este una extrem de specială, având legătură cu America Express, dar și cu o experiență trăită în cadrul show-ului.

Mai precis, are legătură cu o familie care face parte din comunitatea indigenă Misak, din Columbia, și pe care Sânziana Negru a cunoscut-o prin prisma faptului că le-a asigurat cazare ei și Laurei Giurcanu.

De altfel, toată ziua următoare de competiție a fost dedicată tribului din Columbia, ceea ce le-a oferit concurenților de la America Express o adevărată lecție de istorie.

Cele două influencerițe au fost impresionate de portul tradițional al femeilor din comunitatea indigenă din Columbia: fuste brodate, completate de cămăși, cape albastre și o pălărie din pâslă.

Astfel că, noul tatuaj al Sânzianei Negru este format din două siluete care reprezintă chiar femeile din comunitatea Misak. Iar, pentru a nu exista niciun dubiu în acest sens, coechipiera Laurei Giurcanu a făcut și următoare precizare în dreptul imaginii în care își arată noul tatuaj: „băbuțele Misak din Columbia”.

Ulterior, Sânziana Negru a ținut să precizeze că cele două siluete sunt ea și Laura Giurcanu, glumă preluată și de colega ei de echipă.

Sânziana și Laura Giurcanu au plecat în America Express sigure pe capacitățile lor. Dar, când au dat piept cu realitatea, au constatat că lucrurile nu sunt tocmai simple și că lipsa odihnei, dar și a mâncării sunt factori de stres.

„Niciuna nu s-a dat în spate de la senzații tari, de la aventură, de la tot ce îți face sângele să fiarbă. La mine este un mix de sentimente. Îmi e puțin frică. Nu mi-e rușine să cer. Eu și acasă cer ca și cum aș da. Eu sunt ca tipologie foarte competitivă. În ultimii ani m-am mai relaxat.”, a precizat Sânziana Negru în Jurnal de călătorie - America Express.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 11. De cât timp se cunosc Laura Giurcanu şi Sânziana Negru

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

America Express, din nou lider de piață. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția după cursa pentru ultim... Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x