Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 11. De cât timp se cunosc Laura Giurcanu şi Sânziana Negru

În episodul 11 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au mărturisit că au plecat în cel mai dur relity show din România cu gândul de a gusta din adrenalină și aventură. Totuși, cele două și-au dat seama rapid că America Express este o provocare foarte dificilă.

Colaj cu Laura Giurcanu şi Sânziana Negru Galerie
Cu puțin timp înainte de debutul noului sezon de America Express, de pe 21 octombrie 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au povestit cu ce gânduri au plecat la drum în competiție dar și ce relație există între ele. | Antena 1

Cu puțin timp înainte de debutul noului sezon de America Express, de pe 21 octombrie 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au povestit cu ce gânduri au plecat la drum în competiție dar și ce relație există între ele.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au povestit în cadrul episodului 11 de Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui că se cunosc de aproximativ 7 ani.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 10. Iulia Albu și Mike, surprinși într-o discuție aprinsă

Înainte de a pleca la drum, Sânziana Negru s-a bucurat de sprijinul iubitului său, iar Laura Giurcanu a mărturisit că la momentul plecării în America Express nu avea un partener, însă în fosta relație a dat de greutăți care au întărit-o.

Cum au fost surprinse Laura Giurcanu și Sânziana Negru în episodul 11 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui

„Ne cunoaștem de vreo 6-7 ani. Eu când am cunoscut-o pe Laura mi s-a părut așa foarte nebună. Iubitul meu mă susține destul de mult și îmi spune că nu mă pregătesc fizic suficient”, a povestit Sânziana Negru.

„Eu plec singură în America Express, dar iubitul pe care l-am avut înainte mi-a făcut viața puțin grea, deci acum sunt pregătită pentru absolut orice”, a spus Laura Giurcanu.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 9. Alexia și Aris Eram, surprinși într-un moment tensionat

Sânziana și Laura au plecat în America Express sigure pe capacitățile lor de a se descurca. Când au dat piept cu realitatea, au constatat că lucrurile nu sunt tocmai simple și că lipsa odihnei și a mâncării sunt factori de stres.

„Niciuna nu s-a dat în spate de la senzații tari, de la aventură, de la tot ce îți face sângele să fiarbă. La mine este un mix de sentimente. Îmi e puțin frică. Nu mi-e rușine să cer. Eu și acasă cer ca și cum aș da. Eu sunt ca tipologie foarte competitivă. În ultimii ani m-am mai relaxat”, a mai spus Sânziana Negru în Jurnal de călătorie.

„Cred că niciuna dintre noi nu a stat pe gânduri. Am zis că mergem. N-avem cum să nu mergem. Am încredere în noi că putem să combinăm niște mașini. Nu există liniște, nu există odihnă, mâncarea e doar aia care se vede”, a mai spus Laura Giurcanu în Jurnal de cătălorie.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 8. George Tănase și Ionuț Rusu au făcut „haz de necaz”

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x