Antena Căutare

Articole despre masa

Cele mai exclusiviste restaurante din lume! Noaptea de revelion ajunge la 7.000 de euro de persoană!

Cele mai exclusiviste restaurante din lume! Noaptea de revelion ajunge la 7.000 de euro de persoană!

Cele mai exclusiviste restaurante din lume îşi deschid uşile pentru milionarii planetei. Cât îi va costa distracţia din noaptea dintre ani pe cel mai bogaţi oameni din lume, aflăm chiar acum!

Sambata, 31.12.2016, 11:42
Uitaţi de sarmale şi cârnaţi pentru meniul de Revelion. Încercaţi prepeliţa în aspic, racii marinaţi sau cotletul de căprioară

Uitaţi de sarmale şi cârnaţi pentru meniul de Revelion. Încercaţi prepeliţa în aspic, racii marinaţi sau cotletul de căprioară

Românii care vor rămâne în Capitală de Revelion vor avea parte de acelaşi răsfăţ culinar precum cei care petrec în pensiunile de la munte. Ba chiar mai mult de atât. Bucătarii restaurantelor cu tradiţie au pregătit meniuri exotice, bogate...

Vineri, 30.12.2016, 19:27
Alternativa la masa tradiţională de Revelion: meniul raw vegan de cinci stele

Alternativa la masa tradiţională de Revelion: meniul raw vegan de cinci stele

Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan, a venit la Neatza cu Răzvan şi dani cu o alternativă la masă tradiţională de Revelion.

Vineri, 30.12.2016, 09:36
Smiley News: O morsă te învaţă cum să dai jos kilogramele în plus după masă de Crăciun

Smiley News: O morsă te învaţă cum să dai jos kilogramele în plus după masă de Crăciun

O morsă a fost filmată în timp ce făcea exerciții de fitness alături de dresorul ei.

Vineri, 30.12.2016, 08:35
Chec Motănel

Chec Motănel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine făină, ouă, portocale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Motănel".

Vineri, 30.12.2016, 08:33
Dima, masă de Crăciun neconvențională

Dima, masă de Crăciun neconvențională

Se dă mare şi tare, dar mănâncă în parcare! Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din showbiz-ul autohton a avut parte de o masă de Crăciun. neconvenţională. Trebuie să vedeţi cu ce a înlocuit sărmăluţele şi caltaboşul!

Miercuri, 28.12.2016, 19:28
FOTO: Acum ești sigur că bunicii tăi ți-au ascuns câteva lucruri! Moștenire înfricoșătoare lăsată într-o masă veche

FOTO: Acum ești sigur că bunicii tăi ți-au ascuns câteva lucruri! Moștenire înfricoșătoare lăsată într-o masă veche

Bunicii au plecat într-o lume mai bună, iar mai multe bunuri au ajuns la singurul lor nepot. Printre acestea s-a aflat și o masă din lemn, pe care băiatul a pus-o direct în sufragerie. De sărbători, pentru că a avut mai mulți...

Miercuri, 28.12.2016, 13:33
Nico: "Mama s-a ocupat de masa de Crăciun"

Nico: "Mama s-a ocupat de masa de Crăciun"

Nico: "Mama s-a ocupat de masa de Crăciun"

Luni, 26.12.2016, 13:23
Marin Moraru adora să pregătească masa de Crăciun

Marin Moraru adora să pregătească masa de Crăciun

Marin Moraru adora să pregătească masa de Crăciun

Duminica, 25.12.2016, 13:38
Trocul salvează masa de Crăciun!

Trocul salvează masa de Crăciun!

Site-urile de vânzări sunt pline de oferte de schimburi pentru carnea de porc. Crescătorii cer în schimb cazane de ţuică, porumbei, lemne pentru foc sau ATV-uri. De câştigat, câştigă toată lumea.

Vineri, 23.12.2016, 19:38
Sfatul nutriționiștilor pentru masa de Crăciun: ”Ai voie să mănânci patru sarmale la o porție”

Sfatul nutriționiștilor pentru masa de Crăciun: ”Ai voie să mănânci patru sarmale la o porție”

Acum că ne-am împrospătat în minte toate frumoasele tradiţii de Crăciun haideţi să vedem şi care este părerea nutritionistului despre toate acestea.

Vineri, 23.12.2016, 14:14
Pe masa de Crăciun, românii mai pretenţioşi vor avea carne de struţ în locul celei de porc

Pe masa de Crăciun, românii mai pretenţioşi vor avea carne de struţ în locul celei de porc

Carne de struţ este cu mullt mai sănătoasă şi chiar mai gustoasă, spun specialiştii. Şi chiar dacă un kilogram de carne de struţ poate să fie chiar şi de cinci ori mai scump decât cel de purcel, vânzările cresc an de an.

Marti, 20.12.2016, 20:13
Masa de Crăciun, calorii cât pentru două zile

Masa de Crăciun, calorii cât pentru două zile

Pentru români, mesele îmbelşugate sunt o tradiţie de Crăciun. Cârnaţi, sarmale, friptură, cozonac, toate sunt consumate la un loc. În total, masa de Crăciun depăşeşte 2500 de calorii. Adică necesarul pentru o zi întreagă.

Luni, 19.12.2016, 20:23
Actrița Aimee Iacobescu nu are ce pune pe masa de Crăciun!

Actrița Aimee Iacobescu nu are ce pune pe masa de Crăciun!

Una dintre cele mai mari artiste ale României va avea parte de sărbători triste în acest an. Actriţa nu va avea nici măcar ce pune pe masă în seara de Crăciun.

Luni, 19.12.2016, 15:50
Eco e bun, dar scump

Eco e bun, dar scump

Dai un ban, dar mănânci sănătos! Acesta este sloganul fermierilor cu iniţiativă care vând produse realizate în gospodăriile lor. Chiar dacă sunt mai scumpe decât cele realizate industrial, cârnaţii, toba şi caltaboşul de pe tarabele...

Duminica, 18.12.2016, 19:36
Pericolele mesei de Crăciun. Carnea din pieţe, păcăleală de Crăciun

Pericolele mesei de Crăciun. Carnea din pieţe, păcăleală de Crăciun

Cu doar o săptămână înaintea Crăciunului, românii se înghesuie printre galantare. Porcul şi produsele din carne de porc sunt cele mai căutate. Iar febra cumpărăturilor îi face pe români să nu mai ţină cont de nişte reguli de aur...

Duminica, 18.12.2016, 19:22
Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Carnea de porc este cea mai căutată

Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Carnea de porc este cea mai căutată

Crăciunul nu înseamnă doar magie şi miros de brad şi scorţişoară. Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Ca în fiecare an, carnea de porc este cea mai căutată. Fripturile, caltaboşul sau cârnaţii sunt preparatele fără...

Duminica, 18.12.2016, 19:10
Masa de Crăciun, adusă la comandă

Masa de Crăciun, adusă la comandă

O săptămămână până la Crăciun şi deja e forfotă mare. Se taie porcii, se face toba, iar cârnaţii se dau la afumat. Cine n-are timp însă trebuie să aibă doar bani de dat. Şi masa vine de-a gata. Firmele de catering lucrează la comenzi.

Vineri, 16.12.2016, 19:30
Reţeta Zilei: File de peşte cu linte verde şi bacon

Reţeta Zilei: File de peşte cu linte verde şi bacon

Peşte bine garnisit, pregătit pentru iarnă. Peştele moale şi dulceag, alături de lintea discretă, uşor piperată contrastează cu pielea peştelui şi bucăţelele crocante de bacon.

Luni, 12.12.2016, 10:32
Campioanele la dublu feminin la tenis de masă s-au întors acasă

Campioanele la dublu feminin la tenis de masă s-au întors acasă

Fetele noastre de aur, proaspetele campioane mondiale la dublu feminin la tenis de masă, s-au întors acasă! Sportivele radiau pur şi simplu după performanţa din Africa de Sud.

Vineri, 09.12.2016, 16:36
Masă câmpenească în platoul de la Neatza cu slană, pită, brânză și alte produse tradiționale românești

Masă câmpenească în platoul de la Neatza cu slană, pită, brânză și alte produse tradiționale românești

Masă câmpenească în platoul de la Neatza cu slană, pită, brânză și alte produse tradiționale românești.

Miercuri, 07.12.2016, 09:32
Somnul, cel mai mare dușman al omului. A adormit cu capul pe masă și nu a văzut show-ul din spatele lui!

Somnul, cel mai mare dușman al omului. A adormit cu capul pe masă și nu a văzut show-ul din spatele lui!

Când norocul nu e de partea ta nu ai ce să faci. Este cazul unui bărbat mult prea obosit, care ajutat și de alcoolul consumat, a adormit cu capul pe masa dintr-un restaurant

Joi, 01.12.2016, 15:24
Celebrităţi la cuţite! Liviu Varciu: "Relaţia mea cu gătitul este foarte strânsă

Celebrităţi la cuţite! Liviu Varciu: "Relaţia mea cu gătitul este foarte strânsă

Liviu Vârciu. Zis și Don Juan de România. Un bărbat după care femeile își întorc capetele pentru a-l privi îndelung. Are un aer șarmant și, mai mult, știe să și gătească.

Luni, 28.11.2016, 20:37
Victor Slav are timp și de prieteni. Tăticul Sofiei a ieșit cu amicii în oraș!

Victor Slav are timp și de prieteni. Tăticul Sofiei a ieșit cu amicii în oraș!

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu abia au devenit părinţi, însă niciunul dintre ei nu a renunţat la activitatea profesională şi par mai ocupaţi ca oricând

Luni, 28.11.2016, 12:55
Mihai Morar învață să pună masa ca la carte de la Kera Calița

Mihai Morar învață să pună masa ca la carte de la Kera Calița

Mihai Morar învață să pună masa ca la carte de la Kera Calița

Miercuri, 23.11.2016, 21:21
Primăria a anunțat: mese gratuite pentru copii, dacă îndeplinesc aceste condiții!

Primăria a anunțat: mese gratuite pentru copii, dacă îndeplinesc aceste condiții!

Veste importantă pentru bucureșteni! Copiii vor beneficia de o masă caldă gratuită!

Sambata, 19.11.2016, 19:51
Brumărele, o reţetă specifică toamnei

Brumărele, o reţetă specifică toamnei

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cotlet de făină, smântână, lapte, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Brumărele".

Joi, 10.11.2016, 08:27
Plăcintă Babareza, o plăcintă specifică toamnei

Plăcintă Babareza, o plăcintă specifică toamnei

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi, varză, caşcaval,unt, aluat pufos, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".

Marti, 08.11.2016, 08:24
SPECIAL! Masa urâtă care devine masa frumoasă

SPECIAL! Masa urâtă care devine masa frumoasă

De foarte multe ori, ne întrebăm ce-o fi fost în capul nostru în momentul în care ne-am luat o anumită piesă de mobilier! Iar următoarea decizie este să scăpăm de ea cât mai urgent.

Vineri, 04.11.2016, 20:20
Reţeta lui Vladutz: Risotto trufat

Reţeta lui Vladutz: Risotto trufat

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine trufe, orez, ceapă, bacon, salvie, usturoi, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto trufat ".

Miercuri, 26.10.2016, 08:42
Două pisici au descoperit care e cheia unei mese copioase și rapide

Două pisici au descoperit care e cheia unei mese copioase și rapide

Cheia unei mese copioase şi rapide pentru două pisici simpatice este un clopoţel. Stăpânul le-a învăţat ca, ori de câte ori au poftă de o gustare, să sune clopoţelul.

Luni, 17.10.2016, 19:54
Special! Cadoul perfect, cel făcut cu propriile mâini

Special! Cadoul perfect, cel făcut cu propriile mâini

Niciun cadou nu este mai valoros decât cel pe care îl realizaţi cu propriile mâini. În plus, nimeni nu trebuie să ştie cum arăta masa înainte de a fi oferită. Aşa că, puneţi mâna pe o bucată de şmirghel şi lustruiţi perfect...

Vineri, 14.10.2016, 20:21
Reţeta lui Vladutz: Ţuchi, o prăjitură foarte uşor de făcut

Reţeta lui Vladutz: Ţuchi, o prăjitură foarte uşor de făcut

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine făină, unt, zahăr, nuca, crema de smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ţuchi".

Vineri, 14.10.2016, 08:38
Un măr pe zi, pe masa preşcolarilor

Un măr pe zi, pe masa preşcolarilor

Veşti bune pentru preşcolari. Guvernul a decis să extindă programul de încurajare a consumului de fructe proaspete şi în grădiniţele de stat şi particulare cu program normal de 4 ore

Vineri, 07.10.2016, 13:36
Reţeta lui Vladutz: Pubi, prăjitura de toamnă

Reţeta lui Vladutz: Pubi, prăjitura de toamnă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conține ouă, zahăr, prune, pere, nuci, ciocolata albadar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Pubi”.

Vineri, 23.09.2016, 09:00
Smiley News: Cum arată o masă "adevărată" la arabi

Smiley News: Cum arată o masă "adevărată" la arabi

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza câteva clipuri amuzante.

Vineri, 23.09.2016, 08:49
Reţeta lui Vladutz: Cremoasă şi pufoasă, o supă crema delicioasă

Reţeta lui Vladutz: Cremoasă şi pufoasă, o supă crema delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepastai ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".

Joi, 22.09.2016, 08:54
Reţeta lui Vladutz: Păstăi romantice

Reţeta lui Vladutz: Păstăi romantice

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepastai galbene, păstăi verzi, roşii, pătrunjel, usturoi dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pescarul fericit".

Miercuri, 21.09.2016, 08:44
Demiteri în masă în armată turcă

Demiteri în masă în armată turcă

Aproape jumătate din generalii şi amiralii forţelor armate turce au fost demişi, împreună cu sute de alţi ofiţeri, pentru presupusă complicitate la lovitura de stat din 15 iulie.Sub aceeaşi acuzaţie au fost închise agenţii de presă, ziare...

Joi, 28.07.2016, 07:38
Reţeta lui Vladutz: "Sandvișuri bronzate"

Reţeta lui Vladutz: "Sandvișuri bronzate"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios și ușor de făcut - "Sandvișuri bronzate".

Joi, 21.07.2016, 08:10
Special! Unii nutriționiști susțin că ora la care luăm masa este mai importantă decât ceea ce mâncam

Special! Unii nutriționiști susțin că ora la care luăm masa este mai importantă decât ceea ce mâncam

Dacă vreţi să slăbiţi, să vă îngrăşaţi sau - pur şi simplu - să vă schimbaţi stilul de alimentaţie, este indicat să mergeţi la un nutriţionist! Acesta vă va pune să vă faceţi nişte analize, le va studia şi vă va spune ce şi...

Marti, 19.07.2016, 20:16
Trei bucătari s-au duelat la un festival cu şi despre tocană, în Harghita

Trei bucătari s-au duelat la un festival cu şi despre tocană, în Harghita

Trei bucătari s-au duelat la un festival cu şi despre tocană, în Harghita. Au preparat tocană românească, secuiască şi ungurească. Vizitatorii au fost cei care au gustat şi au jurizat cele trei preparate.

Duminica, 17.07.2016, 08:25
SPECIAL! Tot mai mulţi români preferă să ia masa la restaurant

SPECIAL! Tot mai mulţi români preferă să ia masa la restaurant

În ziua de astăzi, oamenii au din ce în ce mai puţin timp liber, iar acesta este de preferat să-l petreaca în cel mai relaxant mod posibil. Statul în bucătărie, pentru a găti, nu mai reprezintă o prioritate, după orele petrecute la birou....

Miercuri, 06.07.2016, 20:15
Moduri creative de a recicla cauciucurile vechi

Moduri creative de a recicla cauciucurile vechi

Nu este nevoie să arunci cauciucurile vechi după ce acestea devin prea uzate pentru automobil. Ele reprezintă unul dintre cele mai toxice deșeuri, din cauza producerii în cantități mari și a durabilității. Totodată, din cauciucuri poți face...

Marti, 28.06.2016, 09:08
El este adevăratul Hercule! Orice om pare un pitic pe lângă acest bărbat! Mușchii săi pun pe fugă chiar și pe cei mai curajoși!

El este adevăratul Hercule! Orice om pare un pitic pe lângă acest bărbat! Mușchii săi pun pe fugă chiar și pe cei mai curajoși!

Un bărbat din Iran a reușit să impresioneze oamenii din întreaga lume cu corpul său de Hercule.

Marti, 21.06.2016, 21:59
Recomandarea lui Vlăduț! Ruladă cu zmeură, cea mai gustoasă prăjitură de vară

Recomandarea lui Vlăduț! Ruladă cu zmeură, cea mai gustoasă prăjitură de vară

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce "Ruladă cu zmeură".

Vineri, 10.06.2016, 08:28
Special! Roșiile și castraveții, de evitat la aceeași masă

Special! Roșiile și castraveții, de evitat la aceeași masă

Legumele şi fructele nu trebuie să vă lipsească din frigider. Nu doar că au o grămadă de vitamine, minerale şi fibre, au şi efect hidratant. Însă, atenţie, pentru că cercetătorii americani au descoperit ceva: asocierea salatei de roşii...

Miercuri, 08.06.2016, 20:21
VIDEO GENIAL: N-o ţii ca Păcală, dar nici să n-o arunci! Ai idee ce poţi să faci cu o uşă din lemn?

VIDEO GENIAL: N-o ţii ca Păcală, dar nici să n-o arunci! Ai idee ce poţi să faci cu o uşă din lemn?

Ai mai văzut la viaţa ta lucruri interesante, te-ai mai întâlnit cu oameni care reuşesc să transforme lucrurile vechi şi să le facă folositoare în continuare, dar "invenţia" asta s-ar putea să ţi se pară cea mai...

Joi, 02.06.2016, 14:20
Un hamster tolănit în borcanul cu seminţe face furori pe internet

Un hamster tolănit în borcanul cu seminţe face furori pe internet

Rozătoarea s-a tolănit într-un borcan cu seminţe şi roade fără încetare. Pare că se simte ca în Paradis. Amuzaţi, internauţii au umplut pagina de socializare unde a apărut filmuleţul cu diverse comentarii amuzante.

Miercuri, 25.05.2016, 19:50
Festivalul Scoicilor cu Chef Cătălin Scărlătescu

Festivalul Scoicilor cu Chef Cătălin Scărlătescu

Cine nu mănâncă scoici nu ştie ce pierde! E mesajul cât se poate de clar al bucătarilor profesionişti care s-au reunit zilele acestea la malul mării să-şi prezinte cele mai bune reţete cu fructe de mare. Festivalul scoicilor e la prima...

Sambata, 21.05.2016, 08:31

Ultimele știri

x