Antena Căutare

Vedetele de la „Asia Express” au ajuns la munca de jos! Căratul sacilor cu turmeric le-a dat tuturor bătăi de cap!

sDupă ce s-au distrat hrănind o vacă dintr-un sat indian cu niște pâini speciale, echipele din sezonul 2 „Asia Express” s-au îndreptat către o nouă locație: Kohiinoor Mills, fabrica de turmeric (curcuma)!

După ce s-au distrat hrănind o vacă dintr-un sat indian cu niște pâini speciale, echipele din sezonul 2 „Asia Express” s-au îndreptat către o nouă locație: Kohiinoor Mills, fabrica de turmeric (curcuma)!

Cu ghiozdanele grele în spate, vedetele au făcut iar autostopul. Cel mai mare noroc l-au avut Șerban Copoț și George Vintilă, care au nimerit în mașina unui pilot de curse!

Ajunși la fabrica de turmeric, cei doi descoperă care este următoarea probă: să umple saci de 50 de kilograme cu turmeric și să meargă cu el la cântar! Și uite așa, vedetele s-au apucat de treabă.

Nu a fost o sarcină deloc ușoară! În cazul în care cântarul nu arată greutatea impusă, atunci vedetele trebuie să se întoarcă la depozit cu sacul și să-l umple până la atingerea țelului!

Cine a terminat proba a primit un plic cu turmeric și o sticlă cu apă de trandafiri. Iar ceea ce a urmat le-a oferit semifinaliștiilor „Asia Express” sezon 2 o surpriză de zile mari!

Totul pentru Măria Sa, vaca indiană! Concurenții de la „Asia Express” primesc cea mai amuzantă sarcină de până acum!... S-a terminat! Semifinaliștii de la „Asia Express” au primit o misiune imposibilă! „Am forțat și noi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x