Antena Căutare

Totul pentru Măria Sa, vaca indiană! Concurenții de la „Asia Express” primesc cea mai amuzantă sarcină de până acum!

Concurenții din semifinala „Asia Express” sezonul 2 încep ziua cu o ofrandă pentru un animal sacru în India: vaca! Ce probă anunță frumoasa Gina Pistol?

Concurenții din semifinala „Asia Express” sezonul 2 încep ziua cu o ofrandă pentru un animal sacru în India: vaca! Ce probă anunță frumoasa Gina Pistol?

Vedeta trebuie să găsească o vacă prin împrejurimi și să o hrănească din plin cu mâncarea preferată a acesteia: o pâine indiană!

O surpriză a ediției a fost atunci când Gina Pistol le-a dat concurenților de la „Asia Express” sezon 2 telefoane mobile! Doar că bucuria a dispărut repede, căci acestea au doar rolul de-a face...poze!

Cursa contracronomentru a pornit pentru vedetele rămase în competiția din sezonul 2 „Asia Express”. Doar că sarcina nu a fost așa de simplă precum se așteptau toți. Motivul? În satul indian, la momentul respectiv, se afla o singură vacă, motiv pentru care toate pâinicile vedetelor au ajuns la ea.

Vă dați seama ce bucurie pe bietul animal, să vadă cum primește gustare după gustare!

Semifinaliștii Asia Express, misiune într-o fabrică de turmeric. Cocuța: Îmi vine să plâng... Vedetele de la „Asia Express” au ajuns la munca de jos! Căratul sacilor cu turmeric le-a dat tuturor bătăi de cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x