Antena Căutare

Cine este Cătălin Vişeănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția sa, Betty Salam, pe Drumul Zeilor

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numără printre cele 9 echipe care au acceptat provocarea Asia Express - Dumul Zeilor. Iată cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam.

colaj foto betty salam si catalin visanescu la america express sezonul 7 Galerie
Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numără printre cele 9 echipe care au acceptat provocarea America Express - Dumul Zeilor. Iată cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam | Antena 1 & Instagram

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Printre cei care au acceptat provocarea se numără și Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 5 ani, au împreună un băiețel și sunt hotărâți să își depășească limitele odată cu participarea la Asia Express sezonul 7.

Cine este Cătălin Vişănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția lui, Betty Salam, pe Drumul Zeilor

Dacă pe Betty Salam o știe toată lumea, nu se poate spune același lucru despre soțul ei, Cătălin Vişănescu. Fiica lui Florin Salam a fost dintotdeauna în atenția publicului, dar a strâns rapid propria comunitate de fani odată cu cariera ei muzicală.

Cu toate acestea, soțul ei, Cătălin Vișănescu, cel care o însoțește pe artistă la Asia Expres sezonul 7 este destul de discret. Bărbatul în vârstă de 34 de ani are o carieră de succes în lumea afacerilor imobiliare.

Citește și: Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

Betty Salam și Cătălin Vișănescu de la Asia Express sezonul 7 au stârnit controverse încă de la începutul relației lor, tânăra având o vârstă fragedă atunci când s-au cunoscut. Cu toate acestea, dragostea lor nu a ținut cont de vârstă, ceea ce s-a demonstrat în timp.

Cei doi s-au cunoscut când fiica lui Florin Salam avea doar 14 ani, atunci când ea trecea printr-o perioadă mai grea, așa cum a dezvăluit chiar Betty.

„În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi merge bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar o prietenă m-a ajutat nespus de mult.

A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam. Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru.

Pur și simplu așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele”, povestea fiica lui Florin Salam, pe Insta Stories, în urmă cu un an.

De atunci, Betty Salam și Cătălin Vișănescu de la Asia Express sezonul 7 trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei s-au căsătorit civil în urmă cu aproape cinci ani, mai exact pe data de 22 iunie 2018. Fiica lui Florin Salam și soțul ei au împreună și un băiețel, pe nume Mathias, care a venit pe lume în același an.

Citește și: Ce mesaj a transmis Betty Vișănescu, la scurt timp după ce s-a aflat că pleacă în Asia Express sezonul 7, alături de soțul ei

Ce i-a făcut pe Betty Salam și Cătălin Vișănescu să accepte provocarea Asia Express - Drumul Zeilor

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au recunoscut că au acceptat provocarea Asia Express - Drumul Zeilor pentru a-și depăși limitele, dar și pentru a crea amintiri frumoase împreună.

„Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Stiu că nu este o competitie uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”, a spus Betty Salam despre participarea la Asia Express sezonul 7.

„Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!”, a completat și soțul vedetei care o însoțește pe Drumul Zeilor.

Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor... Cine este Mane Voicu de la Asia Express sezonul 7. Cum a devenit celebru colegul de echipă al Ioanei State pe Drumul Zei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x