Antena Căutare

Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

Ioana State și Mane Voicu participă la Asia Express sezonul 7. Iată cine este comedianta care pornește pe Drumul Zeilor.

colaj foto ioana state si mane voicu la asia express Galerie
Ioana State și Mane Voicu participă la Asia Express sezonul 7. Iată cine este comedianta care pornește pe Drumul Zeilor. | Antena 1

Ioana State a devenit cunoscută în mediul online datorită postărilor sale amuzate, dar în scurt timp și-a făcut debutul și la TV. Datorită glumelor sale, tânăra a fost finalistă Stand-Up Revolution și iUmor, iar ulterior, a urcat pe scena show-ului de umor în calitate de invitat special. Aceasta a stârnit hohote de râs cu numerele sale de stand-up și a fost încoronată „regina autoironiei”.

Ioana State participă la Asia Express sezonul 7 alături de colegul ei de breaslă, comediantul Mane Voicu, semn că porția de distracție va fi asigurată.

Citește și: Cine e Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Participă cu iubitul Andrei Ursu la competiția de pe Drumul Zeilor

Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de comediantul Mane Voicu la compețitia de pe Drmul Zeilor

Ioana State de la Asia Express sezonul 7 este una dintre cele mai în vogă comediante la ora actuală. Tânăra în vârstă de 32 de ani a devenit cunoscută datorită participării la show-urile de umor de la Antena 1, dar în scurt timp a cucerit publicul cu umorul ei.

Încă de la primele apariții, aceasta a povestit că are o doză semnificativă de autoironie care însă a ajutat-o să treacă și prin momentele mai puțin ușoare. Așa cum a dezvăluit chiar ea, la 16 ani cântărea 110 kilograme și s-a confruntat cu bullying-ul la o vârstă fragedă.

Concurenta de la Asia Express sezonul 7 a copilărit în Dascălu, o comună din județul Ilfov, dar după ce a intrat la liceu s-a mutat în Capitală. Ioana State a învățat la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, unul dintre cele mai bune școli din București. Deși la acea vreme se visa cântăreață, în timp, viața ei luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

Mai târziu, ea a început să își scrie gândurile și părerile în mediul online și datorită simțului umoului, a strâns o comunitate impresionantă de admiratori. Astfel, a ajuns să concurenze în sezonul 4 iUmor. La acea vreme, Ioana State de la Asia Express sezonul 7 lucra în asigurări, dar în scurt timp s-a întors la prima ei dragoste - scena.

Acum, aceasta face show-uri de stand-up în toată țara, alături de colegii ei, printre care și coechipierul cu care pleacă pe Drumul Zeilor, Mane Voicu. Cei doi sunt prieteni foarte buni și postează adesea clip-uri amuzante împreună, în mediul online.

De asemenea, tânăra este foarte implicată și în cauzele caritabile și spune despre ea că „nu are hate-ri”.

Ce au spus Ioana State și Mane Voicu înainte de a plecat în aventura Asia Express - Drumul Zeilor

Ioana State și Mane Vociu au dezvăluit ce i-a convins să plece în Asia Express, dar și ce așteptări au de la participarea în cadrul reality show-ului.

„Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo”, a mărturisit Ioana State.

„Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele. Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort”, a adăugat și coechipierul ei.

Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor... Cine este Cătălin Vişeănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția sa, Betty Salam, pe Drumul Zeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x