Antena Căutare

Dorian Popa, la un pas de pericol, în Vietman, la filmările pentru Asia Express: ”Nici nu scoteam telefonul, John, că mă arestau aceştia, eşti nebun?!”

Dorian Popa a plecat să filmeze în Asia. Ei bine, nici nu a ajuns bine în Vietnam că a şi dat deja de primele probleme. Ştii cum e, cu autorităţile nu e de glumit.

Dorian Popa a plecat să filmeze în Asia, pentru cel mai nou show, care va începe, în curând, la Antena 1, ”Asia Express”. Ei bine, nici nu a ajuns bine în Vietnam că a şi dat deja de primele probleme. Ştiți cum e, cu autorităţile nu e de glumit.

Dorian Popa a trăit pe propria piele pericolul de a fi într-o ţară străină, cu reguli atât de diferite şi la doar câteva minute după ce a ajuns pe aeroportul din Hanoi, artistul a fost pus la punct de către oamenii legii.

”Băi, John, vietnamezii aceştia n-au înţeles regula. Mie, român, dacă vrei să nu fac ceva îmi scrii acolo: "Nu face asta, nu face asta! " Eu am ajuns în aeroport, în Hanoi, acolo şi am citit: "Fotografiatul interzis, filmatul interzis". Dar eu am intrat în live, John. Nu filmam, nu făceam poze, eram în live. Am stat în live, acum cum sunt eu gălăgios, ţipam încontinuu pe acolo, gălăgie. Mi-au zis de vreo două-trei ori: "Mister! Mister! Vorbeşte mai încet!" Am început să vorbesc mai încet în live că am zis: "Ok, poate îi deranjează gălăgia. Nu-i frumos, suntem la viză, hai să nu deranjez." Mai stau, mai filmez, la un moment dat vine unul la mine, John şi mă ia direct, aşa, de mână”, a povestit artistul care intră în competiție alături de mama sa, în cea mai nouă producție a Antenei 1, ”Asia Express”.

„Asia Express” se anunță un show pe cinste, cu atât mai mult cu cât participanții sunt plini de energie și iubesc aventura.

Șapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

Peripeții în Vietnam. Se "trage" Asia Express... VIDEO| Ultimele pregătiri înainte de începerea filmărilor pentru Asia Express. Echipa din România s-a întâlnit cu cea di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x