Antena Căutare

George și Șerban, la un pas să fie dați afară din casa în care înnoptau: ”Credeau că le furăm copiii după ce adorm!”

George şi Şerban, la un pas de evacuare: Vecinii gazdei făceau scandal pentru simplu fapt că avem altă religie şi culoare!

George şi Şerban, la un pas de evacuare: Vecinii gazdei făceau scandal pentru simplu fapt că avem altă religie şi culoare!

George și Șerban au trecut prin momente dificile la Asia Express, întrucât au fost la un pas de a fi evacuați din casa în care dormeau, iar motivul este de neînțeles.

Mai exact, se pare că cei doi concurenți au fost la un pas de a fi dați afară din casa celor care i-au găzduit peste noapte. Motivul? Ei bine, vecinii acestora care au făcut scandal din pricina faptului că sunt de altă religie şi au culoarea pielii diferită faţă de a lor!

”S-a dovedit a fi un puști uimitor. Ne-au zâmbit părinții, au dat mâna cu noi, erau educați.”, a povestit Șerban.

De cealaltă parte, vecinii s-au enervat: ”Băteau în gratii, făceau scandal, credeau că reprezentăm un pericol pentru ei, că le furăm copiii noaptea sau bunurile din casă.”, a povestit Șerban.

Chiar și așa, însă, gazdele au fost de acord ca ei să rămână peste noapte.

Surpriză de proporții la ”Asia Express”! Oase a primit o pereche de cârje nou-nouţe: ”Oficial sunt handicapat, nu?”... Misiune imposibilă la ”Asia Express”! CRBL, după ce a fost pus să scrie în limba Kannada: ”E ca atunci când o arzi pe cl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x