Antena Căutare

John, experiența Asia Express te-a cam marcat! Dorian Popa, despre sărăcia din Asia: "Au tranșat o vacă în sufragerie"

Suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit până acum, la televizor!  Printre cele șapte cupluri de vedete care au intrat în provocarea Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România, un show pe bune, cu aventură pură, 100%, s-au aflat Dorian Popa și mama sa, Luminița.

Suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit până acum, la televizor! Printre cele șapte cupluri de vedete care au intrat în provocarea Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România, un show pe bune, cu aventură pură, 100%, s-au aflat Dorian Popa și mama sa, Luminița.

După difuzarea celei de-a treia ediții Asia Express, cei doi au fost invitați la emisiunea Xtra Night Show, unde au povestit cu amănunte prin ce au trecut în încercarea de a face față situațiilor limită la care au fost supuși.

Mâncarea a fost o reală problemă, Dorian Popa spune că a slăbit niște kilograme și că a făcut foamea pe acolo, dar și că oamenii erau foarte săraci: "Au tranșat o vacă în sufragerie!"

„Drumul Dragonului” a trimis vedetele Asia Express în inima munților! Au învățat vietnameza, au dormit pe jos și au făcu... Ce ai ratat din Episodul 3 Asia Express: Frații Moroșanu au câștigat proba de imunitate: vor fi doar turiști în următoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x