Antena Căutare

Bravo, tată - În culise, episodul 2. Cum a primit Răzvan Fodor rolul de tătic în cel mai nou serial de comedie de pe Antena 1

Serialul TV „Bravo, tată” de la Antena 1 este o adevărată surpriză plăcută pentru telespectatori încă de la primul episod. În culise, Răzvan Fodor a mărturisit cum se simte în acest nou proiect. Ce detalii personale a dezvăluit actorul.

cola cu razvan fodor Galerie
Răzvan Fodor vorbește despre rolul lui din "Bravo, tată!" în cel mai nou episod care îi duce pe telespectatori în culisele serialului | Antena 1

Cel mai nou serial de la Antena 1 a captat atenția publicului încă de la primele două ediții. Avându-i ca protagoniști pe îndrăgiții Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, ediția din 29 octombrie a avut un număr de peste 1.1 milioane de telespectatori, devenind lider de audiență.

Prin intermediul celui de al doilea episod „Bravo, tată - În culise”, show exclusiv digital disponibil în AntenaPLAY, vom afla chiar de la unul dintre cei patru tătici cum a ajuns să câștige rolul și cum se înțelege cu ceilalți tătici în viața de zi cu zi.

Răzvan Fodor a povestit cum a fost ales pentru rolul lui Gioni și ce înseamnă pentru el această nouă provocare din lumea televiziunii.

Bravo, tată - În culise, episodul 2. Răzvan Fodor dă din casă! Detalii despre rol și despre relațiile cu ceilalți

Actorul își apreciază foarte tare propriul rol și se bucură de statutul de „mascul Alpha” pe care îl deține în serial. Știa că se va distra la maxim în personajul lui Gioni și tocmai de aceea este ambiționat și mai tare să își intre în rol.

Fodor recunoaște că pe parcursul filmărilor a acționat exact așa cum ar fi făcut-o și în viața reală, dar și faptul că există anumite secvențe în care nu se simte tocmai confortabil.

Citește și: Bravo, tată!, rezumat episodul 2, din 29 octombrie. Cei patru tați întâmpină situații care le dă bătăi de cap

Fodor a dezvăluit în show-ul exclusiv digital "Bravo, tată! În culise" că se simte bine cu întreaga echipă, iar relația pe care o are cu toți participanții proiectului este una frumoasă. Serialul i-a câștigat rapid aprecierea și dăruirea atât prin scenariu, cât și prin provocările pe care le-a primit încă de la început.

Cafeaua, make-up-ul și bârfa sunt primele lucruri pe care le face când ajunge la filmări. Acesta mărturisește că nu există nici o zi pe set fără ca cei patru să discute tot ce le trece prin cap. Răzvan Fodor a mai dezvăluit și cum se înțelege cu ceilalți trei tătici.

Citește și: Cel mai nou episod din „Bravo, tată!” a fost lider de audiență. Scenele pline de umor au captivat telespectatorii

Se pare că acesta are amintiri vechi cu unul dintre protagoniști datorită pasiunilor comune. Liviu Vârciu este unul dintre tăticii care i-a fost alături în această industrie de foarte mulți ani. Cei doi au pasiuni comune precum actoria, televiziunea și muzica și se cunosc de mai bine de 23 de ani.

Relația cu Natanticu, de asemenea, este una cu multe amintiri și de lungă durată. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani și au făcut parte din mai multe proiecte comune, cel mai recent fiind „Splash! Vedete la apă”.

Pe Ștefan încă îl descoperă pentru că înainte de filmări nu se cunoșteau, dar recunoaște că este o persoană „mișto”.

Spre finalul episodului a răspuns la un test rapid de întrebări în care îi va surprinde pe telespectatori cu detaliile personale din spatele camerelor.

Răzvan Fodor a mărturist faptul că au fost foarte mulți alți actori care au participat la casting, iar câștigarea rolului lui Gioni l-a făcut foarte bucuros.

Ce trebuie să știi despre noul serial de la Antena 1 și de pe Antena Play - „Bravo, tată”

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel mai nou episod din „Bravo, tată!” a fost lider de audiență. Scenele pline de umor au captivat telespectatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x