Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din sezonul 13. Ce a urmat

Telespectatorii au avut parte de o triplă eliminare în ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au părăsit show-ul culinar chiar înainte de semifinală.

colaj foto cu chefii si concurentii din ehcipa galbena si cea verde la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Trei concurenți au fost eliminați înainte de semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Richard Abou Zaki a primit o „lovitură” dureroasă în ediția 24 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 13 mai 2024. Trei concurenți din echipa roz au fost eliminați înainte de semifinală. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc pleacă acasă după ultimul duel.

În etapa următoarea a competiției sunt disponibile doar nouă locuri. Pentru că chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul zece, echipa verde a intrat direct în semifinală. Varză, Alexandra Veber și Lucica Susanu au fost numiți semifinaliști.

Emoțiile au atins cote maxime pentru chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki după proba individuală. Celor doi le-a fost teamă că își vor pierde concurenții. Se pare că norocul i-a surâs juratului din echipa galbenă.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Mario Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) s-au sărutat

Deși a avut trei concurenți în pericol de eliminare, chef Alexandru Sautner a revenit în bucătăria show-ului culinar în aceeași formulă. Pentru chef Richard Abou Zaki a fost foarte greu să își ia rămas bun de la oamenii de bază din echipa lui.

Ultimul semifinalist din sezonul 13 Chefi la cuțite a fost Andrea Recaldin. Concurentul s-a bucurat foarte mult la vestea că merge mai departe în concurs, dar nu a fost deloc mulțumit de preparatul său de la duel.

Care a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki când a aflat că Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024

Au curs lacrimi înainte de semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. În ediția 24 a show-ului culinar de pe 13 mai 2023, trei concurenți au plecat acasă. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din show-ul culinar.

„Am făcut o porcărie, am dat-o în bară! Trebuia să iasă cu totul altceva. A fost o experiență extraordinară și plec cu capul sus, chiar dacă nu am trecut mai departe. Am dat tot!”, a povestit Adnana Irimia.

Deși i-au plecat trei oameni din echipă, chef Richard Abou Zaki a dezvăluit că este mândru de parcursul lor în emisiune. Juratului nu i-a venit să creadă faptul că Arun Dumitru a ajuns atât de departe în competiție.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a întors în sezonul 13. Marele anunț pe care l-a făcut, după jurizare

„Eu ies cu fruntea sus. E prima oară în viața mea când fac așa ceva! Cine s-a dus a făcut-o pe merit. Și chiar au intrat oameni frumoși în semifinală. Sunt foarte fericit pentru parcursul meu. Am ieșit pe desert, acolo au intrat doar cei mai buni! A fost ceva extraordinar de frumos pentru mine tot ce s-a întâmplat aici”, a mărturisit Arun Dumitru.

„Am făcut tot ce am putut! Eu zic că o să auziți de mine”, a completat și Claudia Sauliuc.

„Au rămas 9 concurenți, câte trei din fiecare echipă. Suntem egali. Acum poate să dovedească fiecare cine sunt cu adevărat!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia.

Chef Alexandru Sautner s-a bucurat foarte mult la aflarea veștii că are trei oameni în semifinală: „Sunt niște gladiatori, am intrat cu trei la duel, am ieșit tot cu trei!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce concurentă a obținut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriașă... Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Ce concurenți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x