Antena Căutare

Cel mai nou episod din „Bravo, tată!” a fost lider de audiență. Scenele pline de umor au captivat telespectatorii

Cel mai nou episoad Bravo, tată!, difuzat aseară, la Antena 1, i-a captivat pe telespectatori cu scenele spumoase, pline de umor, serialul fiind lider de piaţă pe segmentul publicului comercial.

Colaj cu actorii din serialul „Bravo, tată!” Galerie
Cel mai nou episoad Bravo, tată!, difuzat aseară, la Antena 1, i-a captivat pe telespectatori cu scenele spumoase, pline de umor, serialul fiind lider de piaţă pe segmentul publicului comercial | Antena 1

Peste 1.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, în minutul de aur, 20:52, continuarea poveştii celor patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Citește și: Bravo, tată!, rezumat episodul 2, din 29 octombrie. Cei patru tați întâmpină situații care le dă bătăi de cap

Astfel, conform Kantar Media, cel de-al doilea episod Bravo, tată! a condus clasamentul audienţelor, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 6.1 puncte de rating şi 19.2% cota de piaţă. În minutul de aur, peste 1.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, Bravo, tată!.

Ce s-a întâmplat în cel mai nou episod din „Bravo, tată!”, care a fost lider de audiență

În cel mai nou episod Bravo, tată!, după ce Dana l-a anunțat pe Mario că divorțează de el, acesta a devenit suspect că soția lui îl înșală și, ca să fie sigur că lucrurile nu-i scapă de sub control, a decis să meargă la clasa de yoga la care aceasta participă. Tot în episodul de aseară, Gioni și iubita lui, pe jumătate dezbrăcați, au rămas blocați pe holul unui hotel. Între timp, Crenguța a pus la cale un plan pentru a-l cuceri pe Emil, pregătindu-i gogoși. Să se înfiripe, oare, o idilă între cei doi?

Citește și: Alina Mîndru, sensibilă și copilăroasă în producția „Bravo, tată!”, noul serial de comedie difuzat în fiecare duminică la Antena 1

Cum își continuă aventura un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursa: Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban si National

Perioada 29 octombrie 2023

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x