Antena Căutare

Bravo, tata! rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Patru tați din medii diferite își iau cât pot ei de în serios rolul de tată

În primul episod din 22 octombrie, un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche își intersectează viețile, la o primă vedere foarte diferite. Vezi cel mai nou serial pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Bravo, tată! cu Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel Galerie
Un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche își intersectează viețile, la o primă vedere foarte diferite | Antena 1

În primul episod, telespectatorii se pot familiariza cu dinamica din viața celor patru tătici indiți sau, poate, tipici. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Dana îi cere divorțul lui Mario

Mario îi prezintă noile achiziții Danei, bețișoare parfumate. Însă soția sa își dorește să aibă alături un bărbat care să o înțeleagă. Între timp li se ia curentul.

Citește și: Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel, desculţi şi dezbrăcaţi, într-un sat de lângă Bucureşti

„Lasă că le fac eu pe toate (...), tu stai”, îi spune Mario Danei. Aceasta se supără, deoarece soțul său nu apreciază munca pe care o depune în casă, mai ales cu cei mici.

Băiatul îi cere un glob pământesc, având nevoie să îl ducă la școală. Întreaga familie mănâncă la lumina lumânărilor. Mario și Dana au împreună 3 copii: 2 băieți și o fată.

Mario le spune despre planurile sale de îmbogățire, însă pe Dana nu o mai impresionează: „Pare că e prea multă bogăție pe capul meu și nu mai pot s-o duc.” Dana pleacă și îl lasă să aibă grijă de copii, Mario fiind de părere că este foarte ușor să facă asta.

Imediat după plecarea Danei, Mario încearcă să repare curentul și se electrocutează. David încearcă să-l trezească pe Mario pentru a-i duce la școală.

„Tata, mi-e foame!” îi strigă cel mic.

Bărbatul nu știe unde să-i ducă la școală, iar după ce-i spune Luca unde să meargă, îi pune să ia haine din casă pe care să le vândă pentru a face rost de bani. În cursul zilei, Dana i se destăinuie fratelui său, Flavius, despre problemele de familie.

Dana se întoarce acasă cu electricianul. Aceasta îi cere divorțul lui Mario.

Citește și: Răzvan Fodor, surprins îmbrăcat în Albă ca Zăpada în comedia „Bravo, tată!”

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Gioni descoperă că are un fiu de 7 ani

Gioni petrece o noapte foarte scurtă cu partenera sa. Aceasta nu este mulțumită de prestația bărbatului. Cei doi așteaptă comanda de mâncare, în schimb au parte de o surpriză. Gioni își cunoaște fiul.

Bărbatul se trezește cu Geanina la ușă, însoțită de băiețelul lor. Cei doi nu s-au mai văzut de peste 7 ani.

Geanina pleacă și lasă copilul la Gioni. ea îi lasă o scrisoare în care îi spune că Tibi este fiul său. Femeia a fost nevoită să-l lase pe Tibi cu el, deoarece trebuie să plece în Germania să-și poată plăti datoriile.

„O secundă pe limbă, o viață pe șolduri”, îi spune Gioni fiului său când acesta nu acceptă să munânce creale procesate. Bărbatul nu-l lasă pe copil să mănânce pe canapea și îl pune să mănânce pe pernuța cățelului, Bobiță.

Ajunge Ramona și îi cere explicații în legătură cu cel mic.

Mario ajunge la Gioni și îi cere ceva de mâncare pentru cei mici. Gioni îl ascunde pe Tibi.

Citește și: Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8. Ioana Blaj, mai sinceră ca oricând în culisele serialului

„Doamna încă nu știe că noi am discutat în familie și pământul este plat”, îi spune Mario fiului său după ce acesta îi cere din nou un glob pământesc. Mario împrumută de la Gioni o hartă a lumi, însă nu este ceea ce îi trebuie lui David.

Gioni și Ramona vor să verifice dacă este într-adevăr posibil ca Tibi să fie fiul său.

„Eu nu trebuie să am copii”, exclamă Mario, chiar înainte să-și dea seama că Tibi a dispărut.

„Plec, am și eu viața mea. Nu vreau să stau pe capul nimănui”, le dezvăluie copilul.

„Unde bea un om un shake proteic, mai bea un om un shake proteic”, îi răspunde Gioni.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Emil îi decorează camera fiicei sale

Emil, medicul veterinar, îi decorează camera fetiței. Acesta este văduv de doi ani. „Boss, tu ești constipat emoțional”, îi spune Sică.

Fetița îi pune întrebări dificile, la care Emil răspunde inventiv.

Evelina nu vrea să intre în afterschool, iar noua profesoară intervine între cei doi și o distrage pe fetiță.

Emil plânge în mașină, iar Flavius intervine. El se prezintă, fiind vecini și adminul grupului de Whatsapp pentru părinți. Acesta îl invită la masă pentru a se cunoaște și merg la Gioni la cafenea, unde îl întâlnesc pe Tibi.

„Ia-l și dă-l”, îi spune Gioni Ramonei când aceasta îl ia pe Tibi să-l ducă la afterschool.

Evelina îi povestește lui Emil că Tibi a tras-o de păr, iar bărbatul îi cere lui Flavius să intervină.
Flavius o mituiește pe Miru pentru a afla ce s-a întâmplat la afterschool.

Citește și: Seria În spatele Camerei 609, episodul 8. Doina Teodoru, mai sinceră ca oricând în culisele serialului

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Cristina își dorește un copil cu Flavius

Flavius și Cristina vor să-și petreacă o seară romantică, însă bărbatul este supărat că soția sa și-a scos steriletul fără să îl anunțe.

„Dar am discutat. (...) Ne-am mutat la țară ca să facem un copil, nu?” îl întreabă ea.

„În principiu, adică mai vedem, mai vorbim”, îi răspunde Flavis, el fiind cel care are grijă de cele două fetițe ale lor din relațiile anterioare.

„Eu muncesc, Flavius”, subliniază Cristina.

Discuția le este întreruptă de o vecină binevoitoare. Flavius este amenințat de fosta soție, deoarece nu i-a plătit pensia alimentară.

„Avem probleme mult mai mari. Nu le rezolvăm în 20 de minute”, îi spune Flavius Cristinei când aceasta încearcă să discute înainte de a intra în ședință.

„Ești sigur?” îl întreabă Cristina.

„Cât de cât”, răspunde el.

Fiica lui Flavius își dă seama că acesta și Cristina vor să aibă un copil. Ea este supărată pe tatăl său. Nina nu o consideră pe fiica Cristinei sora ei.

„Tot timpul îi iei apărarea, doar pe mine nu mă asculți”, îi reproșează ea tatălui său.

În cele din urmă, Nina coboară din mașină, iar Flavius o duce pe cea mică la școală. El rămâne să discute cu mămicile de serbare. Directoarea școlii, Angelica, este chiar fosta sa soție, care îi dă un ultimatum în ceea ce privește pensia alimentară.

„Iubită-ta știe că atunci când minți te mănâncă?” îl întreabă aceasta.

Citește și: Din ce câștigă bani Anda Sârbei, pe lângă actorie. Detaliul inedit pe care îl are în comun cu personajul interpretat în serial

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Gioni, Mario, Flavius și Emil își iau în serios rolul de tată

Gioni, Mario, Flavius și Emil se întâlnesc la școală pentru a lămuri situația dintre Tibi și Evelina.
Emil este foarte înflăcărat în urma celor întâmplate, însă Gioni nu este dispus să-și asume responsabilitatea.

Angelica le prezintă celor patru tați adevărata poveste dintre copii. Cu toate acestea, Emil și Gioni continuă să se certe. Pentru a calma spiritele, directoarea îi obligă să se ocupe de serbarea școlii. Toți patru primesc costume pentru serbarea respectivă.

„În seara asta veți fi martorii unei mici demonstrații de showbiz”, le spune Gioni taților care nu credeau că se va prezenta îmbrăcat în Albă ca Zăpada.

Citește și: Desaparecidos sezonul 3, disponibil în AntenaPLAY. Continuă cazurile de dispariții și scenele de acțiune pline de adrenalină

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Citește și: Ana Odagiu, irascibilă și jucăușă în producția „Bravo, tată!”. Când va putea fi vizionat serialul de la Antena 1

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După serial, AntenaPLAY îi invită pe telespectatori să pășească în culisele serialului cu o producție exclusivă, „Bravo, tată! Making of”, unde actorii și echipa implicată oferă informații exclusive din spatele camerelor de filmat.

Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel, desculţi şi dezbrăcaţi, într-un sat de lângă Bucureşti... Bravo, tată - În culise, episodul 1. Actorii principali, detalii de la filmări. Cum se înțeleg între ei și cum merg repe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x