Antena Căutare

A scos-o din sărite pe burlăcița Andreea Mantea! Un concurent a plecat de la întâlnirea cu ea

Andreea Mantea continuă invitațiile la întâlniri private. Gabriel Aur este următorul concurent care se bucură de surprizele burlăciței.

Andreea Mantea continuă invitațiile la întâlniri private. Gabriel Aur este următorul concurent care se bucură de surprizele burlăciței.

Burlăcița l-a invitat pe Gabi la o plimbare cu barca, pe mare. Ea a vrut să se convingă că nu a făcut o greșeală când i-a mai acordat o șansă.

Gabi are, însă, alte planuri. ”Vreau să o tachinez puțin”, a spus concurentul. Nu prea i-a ieșit. A reușit, în schimb, să o scoată din sărite pe Andreea. Mai ales că, în unele momente, gelozia lui a ieșit la iveală, lucru ce nu a fost pe placul burlăciței.

”Recunosc că nu mă aşteptam la o asemenea atitudine şi că nu foarte multe persoane au reuşit să mă aducă într-o asemenea stare”, a mărturisit aceasta, care a completat râzând „Uneori îmi vine să îl strâng de gât!”.

Discuțiile au degenerat, iar Gabi a decis să părăsească barca, la propriu și la figurat.

Burlăcița vrea să știe totul despre el! Andreea Mantea, întâlnire cu familia unui concurent... Întâlnire FIERBINTE! Andreea Mantea, înconjurată de cei mai sexy burlaci, pe o plajă din Los Angeles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x