Antena Căutare

Rodica Budurcă, fosta concurentă "Burlacul", se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată cea de la care a moștenit frumusețea

Toți au văzut-o pe Rodica Budurcă în cadrul emisiunii "Burlacul", însă foarte puțini îi știu mama, care este extrem de frumoasă.

Rodica Budurcă într-o rochie neagră, cu decolteu amplu Galerie
Rodica Budurcă are o mama la fel de frumoasă ca și ea | Instagram

Rodica Budurcă a impresionat cu frumusețea sa răpitoare și cu cariera sa de succes. Aceasta a venit în cadrul emisiunii "Burlacul" pregătită să îl cucerească pe Andi Constantin, însă destinul le-a pus câteva piedici. Frumoasa blondină a fost prima fată invitată la date de către Burlac, iar naturalețea sa și frumoasele trăsături ale feței l-au fermecat pe acesta încă din prima clipă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Tânăra este o femeie independentă și are propriul business, dar are și o mare pasiune pentru medicină. Deși a venit cu planuri mari în cadrul emisiunii, Rodica a întâmpinat câteva evenimente nefericite. Fosta concurentă a avut parte de un accident de mașină, chiar în drum spre marea întâlnire cu bărbatul pe care și-l dorea să îl cucerescă, în urma acestui eveniment, tânăra s-a retras din emisiune la sfatul medicilor.

Citește și: Fosta concurentă de la Burlacul a împlinit 25 de ani. Ținuta purtată de Rodica Budurcă pune inimile fanilor pe jar

Am trecut prin coșmarul vieții mele și tot am ajuns. Cel mai crunt lucru care putea să se întâmple s-a întâmplat“, a spus Rodica în prima ediție a emisiunii.

Blondina a devenit rapid cunoscută și apreciată de public, însă foarte puțini știu cum arată mama acesteia, de la care a moștenit frumusețea răpitoare și trăsăturile superbe ale feței.

Cum arată mama Rodicăi Budurcă

De curând, fost concurentă "Burlacul" a publicat pe contul de Instagram o imagine cu mama sa, care i-a lăsat pe prietenii virtuali cu gura căscată. Se pare că Rodica și-a sărbătorit mama, care a împlinit frumoasa vârsta de 53 de ani recent, însă un lucru a atras atenția tuturor.

Tânăra semănă izbitor cu mama sa, Liliana. Aceasta a moștenit cele mai frumoase trăsături de la cea care i-a dat viață, drept dovadă stă imaginea pe care a publicat-o cu cel mai mare drag pe rețelele sociale.

Imaginea a strâns foarte multe aprecieri și comentarii pozitive din partea persoanelor care o urmăresc pe frumoasa blondină.

"La mulți ani raza mea de soare! Happy 53th birthday 🤍!", a fost mesajul pe care Rodica l-a adăugat fotografiei, vizibil emoționată și mândră de mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze cele mai frumoase cuvinte Rodicăi pentru mama sa și să îi mărturisească că asemănarea dintre ele este izbitoare.

"La muuulți ani, doamna Lili!🍾😊 Vă pup!" sau "La mulți ani! Sunteți minunate 🔝🔝🔝", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să le transmită cele mai pozitive gânduri.

Motivul pentru care Rodica Budurcă a decis să părăsească emisiunea "Burlacul"

Rodica Budurcă a venit hotărâtă să îl cucerească pe Andi Constantin cu felul său de a fi. Aceasta a întâmpinat mai multe evenimente nefericite până să îl întâlnească pe celebrul Burlac, care și-au pus ampreuna asupra sănătății sale.

Citește și: Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină într-o ținută sexy

În urma evenimentului nefericit prin care am trecut, va trebui să mă retrag din traseul meu, din această emisiune. Nu-mi place decizia, dar i-a aprținut total medicului și atunci prefer să urmez întru totul ceea ce mi-a spus, ca să nu apară ulterior mai multe complicații”, a spus fosta concurentă a emisiunii "Burlacul".

Vanessa Țone, așa cum foarte puțini au văzut-o la TV. Cât de bine arată concurenta de la "Burlacul" într-un co... Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: ”Caut motive să nu dau acel trandafir”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x