Antena Căutare

Fosta concurentă de la Burlacul a împlinit 25 de ani. Ținuta purtată de Rodica Budurcă pune inimile fanilor pe jar

Frumoasa concurentă a emisiunii Burlacul a împlinit de curând 25 de ani, iar fotografia incendiară postată de ea pe Instagram a strâns mii de aprecieri.

Frumoasa concurentă a emisiunii Burlacul a împlinit de curând 25 de ani, iar fotografia incendiară postată de ea pe Instagram a strâns mii de aprecieri.

instagram

Rodica Budurcă este fosta concurentă a emisiunii Burlacul, care doar ce a părăsit competiția pentru inima lui Andi din cauza accidentului pe care l-a avut atunci când se îndrepta spre emisiune.

Frumoasa blondină a împlinit de curând 25 de ani și a sărbătorit în stil mare. Ea a primit un buchet uriaș de trandafiri roșii cu care s-a fotografiat pe capota unei mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy.

Rodica a purtat o fustă albă, mulată și scurtă și un top cu paiete, atrăgând atenția fanilor cu trupul ei suplu pe care îl lucrează intens la sală.

Citește și: Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină într-o ținută sexy

Cine este Rodica Budurcă

Rodica are 25 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

Tânăra afaceristă se numără printre cele mai norocoase femei pentru că din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 25 au avut șansa să fie selectate, iar ea s-a numărat și printre cele 15 care au reușit să-l surprindă pe Andi și să câștige un trandafir. Iar cu toate acestea, a puns capăt drumului în emisiunea Burlacul!

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Femeie de afaceri și studentă la medicină, Rodica Budurcă este pregătită să-l cucerească pe Andi

Concurenta își împarte viața de medicină cu cea de afaceristă foarte bine și se mândrește deja cu o carieră de succes, însă își dorește să îl cucerească pe Burlacul pentru care a străbătut un drum lung: "Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine".

De ce a părăsit Rodica emisiunea Burlacul?

Rodica a trecut prin multe ca să ajungă în fața Burlacului. Blonda a avut parte de un incident neașteptat chiar înainte de a-l întâlni pe Andi: a făcut accident cu mașina!

Rodica, cea de-a cinsprezecea concurentă care a primit trandafirul în timpul ceremoniei inițiale și cea care a suferit un accident în timp ce se îndrepta la întâlnirea cu Burlacul, a fost nevoită să se retragă.

Burlacul 12 martie 2021. La ceremonia Trandafirului au curs aprecierile și cuvintele de laudă. Emoțiile au atins cote ma... Vanessa Țone, așa cum foarte puțini au văzut-o la TV. Cât de bine arată concurenta de la "Burlacul" într-un co...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x