Căutare Live

Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină într-o ținută sexy

Rodica Aura, prima concurentă luată de Burlac la un date în prima ediție a emisiunii, arată extrem de bine în costum de baie.

Rodica se mândrește și cu un trup spectaculos

Rodica Budurcă a făcut spectacol cu apariția sa incendiară în cadrul emisiunii "Burlacul", unde a venit hotărâtă să îl cucereacă pe Andi Constantin, chiar dacă a trecut prin cele mai dificile momente până să ajungă la el.

Frumoasa blondină este o femeie independentă și are propriul business, însă acest lucru nu o împiedică să facă ceea ce își dorește, mai exact, să urmeze studiile unei instituții de medicină, fiind foarte pasionată de acest domeniu. Aceasta are propriul său salon de înfrumusețare și are aproape 10 ani de experiență în muncă.

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului

Concurenta își împarte viața de medicină cu cea de afaceristă foarte bine și se mândrește deja cu o carieră de succes, însă își dorește să îl cucerească pe Burlacul pentru care a străbătut un drum lung: "Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine".

La cei 24 de ani, Rodica este o femeie extrem de frumoasă și posesoarea unui trup perfect, însă telespectatorii nu au văzut-o până acum în costum de baie.

Cum arată Rodica Budurcă într-un costum de baie

Frumoasa concurentă l-a impresionat pe Andi Constantin încă de la prima întâlnire cu apariția sa. Aceasta i-a dăruit și un cadou simbolic, un stilou pe care a inscripționat literele A și R, pentru a o ține minte.

Rodica a fost prima fată pe care Burlacul a invitat-o la un prim date în România, iar frumusețea sa răpitoare a atras toate privirile publicului și l-a fermect pe bărbatul pentru care a venit în această competiție. Printre cele 15 pretendente la inima sportivului se numără și blondina, care a primit un trandafi roșu din partea acestuia la finalul.

Tânăra a făcut spectacol cu rochia sa mulată, care i-a scos în evidență cele mai apetisante forme ale corpului, înclusiv bustul generos și talia de invidiat, însă foarte puțini au văzut-o până acum în costum de baie.

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Femeie de afaceri și studentă la medicină, Rodica Budurcă este pregătită să-l cucerească pe Andi

Un lucru este evident, Rodica se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară, iar drept dovadă stau imaginile sale din mediul online, unde este foarte activă și își încântă prietenii virtuali cu cele mai fierbinți ipostaze. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie alb, care îi vine perfect și a atras toate privirile asupra sa.

Pe lângă cariera de succes, Rodica se mândrește și cu un trup spectaculos, cu care pune pe jar publicul masculin. Aceasta se lasă surprinsă în cele mai incendiare poziții și aparițiile sale din mediul online sunt de-a dreptul provocatoare.

Frumoasa blondină apelează la cele mai sexy ținute ce îi pun într-o lumină bun formele atractive și frumoasele trăsături ale feței.

Frumoasa blondină apelează la cele mai sexy ținute ce îi pun într-o lumină bun formele atractive și frumoasele trăsături ale feței.

Vezi emisiunea Burlacul integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul pune toate cărțile pe masă în căutarea fericirii: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”... Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul...
Ultimele știri
x