Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Dacă vrei să-ți impresionezi familia cu un desert divin, acest Souflee de ciocolată va fi alegerea perfectă!
Marti, 17.04.2018, 21:45Nu știi ce să mai gătești și pe cei dragi să-uimești? Încearcă această rețetă de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește, iar succesul va fi garantat!
Marti, 17.04.2018, 21:38Atunci când sunt preparate în casă savarinele sunt mult mai gustoase și mai sănătoase!
Marti, 17.04.2018, 21:12Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Marti, 17.04.2018, 20:46N-ai cum să nu-i cucerești mai ales pe cei mici cu așa deliciu de omletă roz! Cu siguranță va deveni preparatul cel mai îndrăgit, la mic dejun!
Marti, 17.04.2018, 20:16Îți plac pastele, dar îți plac și scoicile, atunci combină-le într-o delicioasă rețetă de spaghete cu vongole și extract de hamsii!
Marti, 17.04.2018, 20:04Nimic nu se compara cu o porție delicioasă de legume făcute la cuptor, ce merge de minune ca garnitura la orice tip de carne.
Marti, 17.04.2018, 09:47Chiar dacă nu sunt preparate sub formă de desert, sunt foarte delicioase aceste Tarte Tatin cu o combinație interesantă de ingrediente!
Luni, 16.04.2018, 22:41Delicios și deloc anevoios de preparat, acest Tort Mascotă, va fi rapid apreciat și probabil repetat!
Luni, 16.04.2018, 22:15Gustos și foarte sățios acest Piept de pui evantai, servit cu cartofi franțuzești, perfect mai ales pentru o masă de weekend în familie!
Luni, 16.04.2018, 22:08Vă place somonul, dar nu mai știți cum să-l preparați pentru a-i evidenția gustul? Încercați rețeta de Somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel, și de combinație veți fi încântați!
Luni, 16.04.2018, 21:37Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!
Luni, 16.04.2018, 21:19Una dintre cele mai apreciate rețete tradiționale, este rețeta de fasole cu ciolan afumat, atât de gustoasă și de nerefuzat! Ingrediente pentru rețeta de fasole cu ciolan afumat 1 kg fasole boabe 1 ciolan afumat...
Luni, 16.04.2018, 21:07Ti-e dor de copilărie și-ale ei deserturi delicioase? Încearcă rețeta Lapte de pasăre cu sos de cafea și dorul ți se va atenua!
Luni, 16.04.2018, 20:34Armonie de gusturi și culoare într-o farfurie bogată în ingrediemnte delicioase: Glass Noodles cu creveți și sos delicios de usturoi cu legume. Ingrediente pentru Glass Noodles cu creveți și sos delicios de...
Luni, 16.04.2018, 19:59„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!
Vineri, 13.04.2018, 11:40După mesele copioase de care am avut parte de Paște, parcă nimic nu merge mai bine decât o masă ușoară și sănătoasă, bazată pe pește. Care este secretul unei super rețete de păstrăv cu legume?
Joi, 12.04.2018, 14:56Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!
Miercuri, 11.04.2018, 08:54Ingrediente pentru Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită 6 bucăți de carne de pui 300 ml ulei 2 cepe roșii 8 căței de usturo 300 ml bere 300 ml suc de...
Marti, 10.04.2018, 22:40Vreți un preparat complex și gustos cu care șă impresionați orice mofturos? Încercați această rețetă de scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran și succesul va fi garantat!
Marti, 10.04.2018, 22:09Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, avem o combinație gustoasă și inedită: Rață cu spumă de țelină și sos de rodie!
Marti, 10.04.2018, 21:46O mâncare gustoasă și sățioasă, cu ingrediente la îndemâna oricui este musacaua de carne cu legume. Nimeni n-o va refuza!
Marti, 10.04.2018, 21:33Un preparat foarte interesant prin modul preparare inedit:Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă.
Marti, 10.04.2018, 21:16O rețetă gustoasă și sățioasă, cu o combinație interesantă între orez, creveți și dovlecei: Risotto cu cremă de dovlecei și creveți!
Marti, 10.04.2018, 21:04Ingrediente 4 bucăți piept de pui dezosat 2 cutii cremă de brânză Philadelfia 200 g brânză feta 125 g baby spanac Mozzarela 250 gr ( razalita) Unt 85 % grăsime un pachet ...
Marti, 10.04.2018, 20:58Dacă îți plac preparatele cu multe condimente, acest preparat indian - samosas, va fi alegerea perfectă!
Marti, 10.04.2018, 20:16O combinație inedită într-un preparat delicios: Tocăniță de vițel tânăr cu sos din vin alb și miere, și garnitură de mere!
Marti, 10.04.2018, 20:12Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!
Marti, 10.04.2018, 09:57Vrei să-ți răsfeți familia cu o prăjitură minunată? Soluția este această Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!
Luni, 09.04.2018, 22:36Vă place lasagna, dar v-ați plictisit de rețeta clasică? Încercați lasagna cu spanac și somon, mai simplă și mai gustoasă!
Luni, 09.04.2018, 22:21Din ce în ce mai apreciat acest sushi japonez, sau rolă cu somon, așa că nu ezitați să-l includeți în meniurile voastre!
Luni, 09.04.2018, 21:37Pizza este un preparat îndrăgit de toți,însă puțini știu că se poate prepara și pizza desert. Și este o nebunie-n farfurie!
Luni, 09.04.2018, 21:26Pe cât de simplu de preparat, pe atât de apetisant și de nerefuzat, acest Pește prăjit cu usturoi si mamaligă!
Luni, 09.04.2018, 21:04Ai poftă de somon și nu știi cum să-l combini? Rețeta File de somon cu cartofi si sparanghel la cuptor și sos de piper verde sigur te va inspira, iar gustul te va cuceri.
Luni, 09.04.2018, 20:41Ce poate fi mai gustos în materie de pește, decât un File de biban de mare cu cartofi noi și sos veloute?
Luni, 09.04.2018, 20:18Pentru iubitorii de mămăligă, un bulz ca la bunica acasă, servit cu cârnați și ouă moi, este un deliciu garantat!
Luni, 09.04.2018, 20:05În Joia Mare gospodinele fac pască fără aluat. Este păinea cea mai aleasă a anului şi se găseşte pe masa fiecărui român de Paşte.
Vineri, 06.04.2018, 10:44Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!
Joi, 05.04.2018, 21:27Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!
Joi, 05.04.2018, 17:40Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.
Joi, 05.04.2018, 13:30"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 13:22"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 11:24Pe cât de gustos, pe atât de caloric! Cozonacul este unul dintre cele mai iubite, dar și cele mai controversate preparate de la masa tradițională de Paște, dar, preparat în varianta raw-vegan, fără zahăr, fără lapte şi fără coacere, devine un adevărat deliciu sănătos! De ce ai nevoie pentru prepararea lui? De îndemânare și de ingrediente... vii!
Joi, 05.04.2018, 09:46Pentru că de sărbători îți rămân albușuri de la maioneze, cozonaci, sau alte aluaturi, le poți folosi la un delicios și aspectuos Chec din albușuri cu mac și lămâie.
Joi, 05.04.2018, 09:40Paştele se apropie cu paşi repezi, aşa ca gospodinele deja se gândesc la ce trebuie să preparare pentru masa pascala. Una dintre reţetele care nu are voie să lipsească este Pasca cu smântână
Miercuri, 04.04.2018, 13:32Dacă vrei să ieși din tipare, anul acesta, reţetă de pasca cu ciocolată este numai bună. Cei mici vor fi încântaţi, iar familia te va considera o gospodină desăvârşită.
Miercuri, 04.04.2018, 09:00Deliciosul Tort Tiramisu, preparat după rețeta clasică, este unul dintre cele mai simple torturi fără coacere și merită preparat mai ales de sărbători.
Marti, 03.04.2018, 19:47Probabil orice gospodină a preparat cel puțin o rețetă de chec, dar acest chec cu banane și nuci, este chiar deosebit și va fi adorat mai ales de cei mici!
Luni, 02.04.2018, 19:37Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!
Luni, 02.04.2018, 18:40Nelipsit de pe masa de Paște, pe lângă cozonac, ouă roșii sau pască, trebuie să fie, fără doar și poate, stufatul de miel. Delicios și ușor de pregătit, acesta va fi savurat de orice invitat cu drag, așa că nu trebuie să-ți faci griji că-l vei face degeaba.
Luni, 02.04.2018, 08:55