Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Adio, perișoare destrămate! Gospodinele adevărate nu dau niciodată greș cu această rețetă!

 
+2 click pentru
galerie

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să vrei să faci o ciorbiță delicioasă de perișoare, dar să ai neplăcerea de-a vedea că acestea s-au destrămat!

Secretul e mai simplu decât crezi și, folosind aceste trucuri, cu siguranță nu vei mai da greș niciodată!

Ai nevoie de:

  • carne tocată de pui/curcan (600-700gr)
  • 3-4 linguri orez basmati
  • sare și piper
  • 2 ouă

În primul rând, folosește o carne tocată slabă (de preferat, pui sau curcan). Între timp pune orezul basmati la fiert, dar suficient cât să fie moale (nu fiert de tot). Adaugă-l peste carne, adaugă două albușuri mici și amestecă totul bine, cu sare și piper după gust.

Ceapa călită sau chiar crudă poate duce la destrămarea perișoarelor, la fel și carnea prea grasă. Dacă simți compoția prea lichidă, atunci adaugă firimituri de miez de pâine albă.

Poftă bună și...succes!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe