Antena Căutare

Paste carbonara în trei culori

Ingrediente

  • 300 g paste barilla
  • 150 g baby spanac, proaspăt
  • 175 g şuncă afumată
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 100 g ciuperci
  • 250 g roşii chery
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • 150 g parmezam
  • Sare
  • Piper
  • 150 g sparanghel
  • 50 g unt

Mod de preparare

Punem un vas cu apă și sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm pastele și le lăsăm să fiarbă timp de 10-12 minute.

Cu 4 minute înainte de a scoate pastele, adăugăm spanacul.

Separat intr-o tigaie cu ulei, bine încinsă prăjim șunca pentru 3-4 minute, după care adăugăm usturoiul, ardeiul, ciupercile și le lăsăm 3 minute la prăjit, având grijă să nu se ardă, apoi adăugăm pastele scurse șile mai lăsăm 2-3 minute, amestecându-le ușor.

Într-un bol amestecăm gălbenușurile cu parmezanul și adăugăm amestecul peste paste, amestecând energit totul, pentru 30-40 de minute.

Sparanghelul se fierbe, se scoate în apăcu gheață, apoi se scurge și se trage ușor în unt.

Se servesc pastele carbonara cu sparanghel și roșii cherry.

Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar... Pizza desert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x