Antena Căutare

A început bătălia! Cei trei jurați de temut au deschis porțile iadului culinar la „Chefi la cuțite”!

A început marea bătălie „Chefi la cuțite”! Cei trei jurați de temut își ascut cuțitele și încearcă să facă tot ce este posibil pentru a câștiga!

A început marea bătălie „Chefi la cuțite”! Cei trei jurați de temut își ascut cuțitele și încearcă să facă tot ce este posibil pentru a câștiga!

Emisiunea debutează cu etapa de preselecții. Mai exact, cei mai curajoși bucătari (sau pasionați de gătit) se prezintă în fața celor trei jurați cu un preparat.

Gustul, aspectul sau modul de preparare va fi răsplătit cu un cuțit. Cine primește votul chefilor merge mai departe în concurs!

Ulterior, în următoarea etapă, cei trei chefi își aleg echipele și pornesc în marea confruntare.

Nu va fi deloc simplu, căci banda pe care se vor deplasa preparatele concurenților va aduce din nou multe emoții tuturor!

Să câștige oare chef Florin Dumitrescu? Oare abilitățile lui chef Cătălin Scărlătescu îi vor aduce acestuia victoria? Sau din nou, chef Sorin Bontea va înscrie o nouă victorie?

Rămâne de văzut!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un maestru bucătar!... „M-au botezat acasă, în mașina de spălat. La 15 ani m-am blocat în lada frigorifică”! Alina i-a făcut pe toți să râdă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x