Antena Căutare

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat proba de gătit în ediția 30 din sezonul 8

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, bucătăria a fost mare atunci când banda și-a desemnat câștigătorul, la proba de amuse-bouche!

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat proba de gătit în ediția 30 din sezonul 8 Galerie
Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, bucătarii de la „Chefi la cuțite” au avut sarcina de-a pregăti porții cât mai gustoase de amuse-bouche, iar degustarea și jurizarea a fost făcută de piloți de raliuri.

Aceștia au degustat cu multă atenție și au decis ce echipă a gătit cel mai bine! Emoțiile au fost uriașe pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cine a câștigat proba din ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Vot după vot, banda a scos la iveală faptul că Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa au pregătit cele mai bune farfurii.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

Așa cum era de așteptat, bucuria a fost mare, fiindcă odată cu verdictul a venit și siguranță că, cel puțin în această ediție „Chefi la cuțite”, bucătarii lui Sorin Bontea au scăpat de duel și de riscul de-a pierde un concurent.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu a renunțat! Juratul a părăsit bucătăria „Chefi la cuțite”. Care este motivul... Sorin Bontea a plecat să-l caute pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Unde l-a găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x