Antena Căutare

Sorin Bontea a plecat să-l caute pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Unde l-a găsit

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu n-a putut suporta gândul înfrângerii și a părăsit bucătăria.

Sorin Bontea a plecat să-l caute pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Unde l-a găsit
Sorin Bontea la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de supărat că a pierdut proba de gătit pe echipe din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta.

În timp ce banda a început să meargă și să-și aleagă preferații, Cătălin Scărlătescu a început să fie din ce în ce mai dezamăgit că nu obține voturi din partea piloților de raliu.

Cătălin Scărlătescu, căutat de Sorin Bontea la Chefi la cuțite

A lovit un coș de gunoi, s-a enervat, s-a supărat cumplit și a ieșit din bucătăria „Chefi la cuțite”, lăsându-și uimiți bucătarii din echipă.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

citește și: Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămână la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat

Voturile au început să curgă, dar Cătălin Scărlătescu n-a mai fost acolo să vadă când s-a anunțat în mod oficial faptul că bucătarii săi intră la duel cu echipa condusă de Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea s-a dus după colegul său și l-a descoperit în culise, stând pe canapea. Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu și ce detalii au ieșit la iveală?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat proba de gătit în ediția 30 din sezonul 8... Tema care i-a redus la tăcere pe bucătarii de la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient trebuie să folosească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x