Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Horia Manea, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii au reacționat rapid

Horia Manea a fost eliminat în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. La scurt timp după, acesta a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat, pe Instagram.

colaj foto cu horia manea la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
După eliminarea lui de la Chefi la cuțite, Horia Manea a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat | Antena 1

Horia Manea a fost eliminat în duelul ce a urmat după ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 12.

Imediat după ce a părăsit competiția, alături de Mihaela Bărbosu și Cosmin Berki, concurentul și-a surprins urmăritorii cu un mesaj inedit. Acesta a făcut o confesiune la care fanii emisiunii au reacționat rapid.

Ce mesaj a transmis Horia Manea, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12

Iată în rândurile de mai jos ce mesaj a transmis Horia Manea după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12.

„Your happiness is your own responsibility!

Așadar, în seara aceasta, una din cele mai frumoase aventuri ale vietii mele s-a terminat.
Totul a inceput cu o gluma, cateva cuvinte aruncate intr-o nebunie de moment, intr-o perioada destul de incercata a vietii mele.

Fast forward, cateva luni mai tarziu m-am trezit într-un carusel de emoții, trăiri, senzații, necunoscut, nebunie.

Chefi la Cutite - editia 12.

Concurent. Echipa Magenta. La chef Dumi. Adică..THE DREAM.

Si mi-am propus sa traiesc din plin aceasta noua experienta si sa ma bucur de tot ce vine la pachet.Dupa foarte mult timp si multe incercari, sa ma focusez pe ceva doar pentru mine si doar al meu.

Sa fiu eu!

Citește și: Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Horia Manea a enervat-o pe Maria Paraschiv. Mihaela Bărbosu a renunțat la competiție

Vreau sa ii mulțumesc soției mele pentru ca m-a suportat în toată aceasta perioada și știu ca nu i-a fost ușor deloc și probabil nu o să-i fie nici în următoarea perioada dar i-am promis aventura și fix asta are :)

Ema, Ilinca si Lea, stiu ca nici voua nu v-a fost usor atat timp sa nu fiu prezent langa voi! Sunteti absolut minunate, va ador si va multumesc pentru intelegerea voastra si mai ales dragostea voastra neconditionata.

@chefflorindumitrescu , multumesc pentru ca ai avut încredere în mine și mi-ai oferit aceasta oportunitate. Si un mare Multumesc pentru tot ce am avut ocazia sa invat alaturi de tine!
Le mulțumesc colegilor din Echipa Magenta pentru ca am format probabil cea mai puternica echipa a emisiunii @chefilacutite

Le mulțumesc tuturor celorlalți colegi de la celelalte echipe plus chefliilor @chef_catalin_scarlatescu și @chef.sorinbontea.official si multa bafta in semifinala!

Citește și: Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce l-a enervat pe Sorin Bontea. Juratul nu și-a mai stăpânit reacțiile în ultimul battle

Mulțumiri speciale lui @alex__mihoc și @deuscuzant ! Cosmin, tie iti datorez si scuzele mele!

Multumiri @mona.segall , @disneysuitsme , @danhaiducu și toata echipa Chefi la Cuțite. Sper ca veți duce mai departe acest show pentru ca ce faceți aici înseamnă : profesionalism și vise!

Multumesc celor multi care mi-au transmis gandurile voastre! Si cele bune si cele mai putin bune!

Și nu în ultimul rând vreau sa i mulțumesc @corryta pentru : profesionalism, dedicare, susținere și pentru ca ai făcut ca aceste 11 luni sa conteze.

Horia”, a fost mesajul scris de concurent pe pagina lui personală de Instagram.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și concurentul a primit numeroase mesaje de la urmăritorii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, se va afla cine va câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023, de la ora 20:30. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Ei sunt cei 9 semifinaliști Chefi la cuțite sezonul 12! Scărlătescu, victorie în ultimul battle, într-o ediție lider de ... Ce mesaj a transmis Cosmin Berki, după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cuvintele la care fanii au reacțion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x