Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce l-a enervat pe Sorin Bontea. Juratul nu și-a mai stăpânit reacțiile în ultimul battle

Chef Sorin Bontea a „explodat” și nu și-a mai stăpânit reacțiile în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. Juratul a apelat la un gest neașteptat, fără să mai țină cont de nimic.

colaj foto cu sorin bontea la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Sorin Bontea s-a enervat în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. În timpul ultimului battle al show-ului culinar, chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a răbufnit de nervi.

Situațiile tensionate nu au ezitat să apară în rândul echipelor. După vestea dată de Irina Fodor în ceea ce privește proba din această seară, haosul s-a dezlănțuit la bancurile de lucru. Jurații și-au stăpânit cu greu reacțiile în această etapă dificilă a competiției.

Cu dorința de a duce cât mai mulți concurenți în semifinala sezonului 12 Chefi la cuțite, chefii s-au implicat foarte mult în ultimul battle. De altfel, replicile dure și certurile au fost nelipsite din ediția 27 a emisiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dumitrescu

Chef Sorin Bontea nu a uitat să își ambiționeze echipa în stilul său caracteristic. Așadar, concurenții au fost puși să își depășească limitele și să facă un meniu complet în proba contracronometru, sub supravegherea strictă a juratului.

Ce l-a scos din sărite pe chef Sorin Bontea în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023

Gestul lui Cosmin Berki l-a făcut pe chef Sorin Bontea să „explodeze” de nervi. Concurentul i-a spus colegei sale să mai adauge vin într-un preparat, iar juratul nu a mai ținut cont de nimic și a început să strige în tot platoul când a văzut ce fac cei doi.

„Cine a zis să faceți asta?! Băi, ce v-am zis eu mă?! De ce nu întrebați?! Curge apa pe mine pentru voi. V-am rugat să întrebați! N-am cerut! V-am scris pe hârtie!”, a spus el.

„Nu a fost pus deloc vin, chef!”, a răspuns Cosmin Berki.

Chef Sorin Bontea a apelat la un gest neașteptat. Nimeni nu se aștepta ca acesta să reacționeze așa. Pentru că nu s-a mai putut abține, cheful a început să țipe și să înjure la bancul de lucru.

Citește și: De ce Zaid Mohammad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a explicat totul

„Trebuia să dea ei de grad cu ceva! M-am enervat, am început să țip, am înjurat, aia e. Când eu le explic să îmi facă ceva, nu înțeleg cine a venit cu ideea să pună vin de la carafă când sosul este aproape gata”, a mai explicat juratul.

„Am greșit că nu l-am întrebat pe chef, dar l-am întrebat pe Cosmin pentru că el face sos și carne”, a zis Maryoris Hurtado.

Concurenta din echipa portocalie s-a abținut cu greu să nu plângă, după ce colegii săi au dat vina pe ea în ceea ce privește reacția lui chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Alex Mihoc l-a enervat pe Cătălin Scărlătescu. Raluca Hulubei, la un pas de o accide... Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Cine a câștigat ultimul battle. Ce echipă s-a calificat în semifinala sezonului 12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x