Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Horia Manea a enervat-o pe Maria Paraschiv. Mihaela Bărbosu a renunțat la competiție

În ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 16 octombrie 2023, Horia Manea a enervat-o peste măsură pe colega lui, Maria Paraschiv. De altfel, Mihaela Bărbosu a decis să renunțe la competiție, iar Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat.

colaj foto cu Maria Paraschiv la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Maria Paraschiv s-a supărat, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ultimul duel din sezonul 12 Chefi la cuțite a scos la iveală rivalitățile din echipe. Horia Manea a enervat-o pe Maria Paraschiv, iar concurenta nu și-a mai putut stăpâni reacțiile. Telespectatorii au avut parte și de un moment neașteptat.

Mihaela Bărbosu a clacat și a renunțat la competiția show-ului culinar, chiar de la proba individuală. Irina Fodor a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere înainte de semifinală.

Care este motivul pentru care Horia Manea și-a enervat colega de echipă, Maria Paraschiv, în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 16 octombrie 2023

Tensiunile și-au spus cuvântul la duel. Horia Manea a reușit să o scoată din sărite pe Maria Paraschiv, după ce i-a luat sarea de pe bancul de lucru și i-a dat-o cuțitului de aur din echipa magenta.

Tânăra a răbufnit de nervi, iar între cei doi s-au dat mai multe replici dure: „Băi, băiatule! Mie îmi spui când iei ceva de lângă mine?! Te durea gura să spui”.

„Îmi cer mii de scuze”, a fost replica lui.

Maria Paraschiv a fost deranjată de faptul că Horia Manea nu i-a spus când a luat sarea de pe masă. Mai mult, aceasta a făcut rost cu greu de condimentul alimentar de la colega ei, Ioana, iar gestul concurentului a supărat-o foarte tare.

„E o chestie de 3 secunde. Nu o găsești, întrebi și uite acolo, durează fix trei secunde. Super multe emoții astăzi, e de înțeles.”, a mai adăugat Horia Manea.

Citește și: Cum arăta Nadd Hu de la Chefi la cuțite în 2019, atunci când avea păr brunet și lung. Imaginile la care fanii au reacționat rapid

„Da, n-am o problemă că ai luat-o să o dai lui Janni, dar spune-mi și mie că uite ce se întâmplă”, a povestit Maria Paraschiv.

Horia Manea a reușit să o enerveze și la finalul duelului, când i-a luat de pe bancul de lucru un preparat esențial fără să o întrebe.

„Maria războinica a explodat!”, a mărturisit Valentin din echipa portocalie.

Mihaela Bărbosu a vrut să renunțe la proba individuală din ediția 27 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023

Printre concurenții care au întâmpinat dificultăți la proba individuală se numără și Mihaela Bărbosu. Concurenta a cedat și a întrebat-o pe Irina Fodor dacă poate să abandoneze duel. Colegii săi s-au oferit să o ajute, însă nu a acceptat pentru că regulamentul nu-i permite.

„Nu am fost atentă la cronometru, nu pot să-mi dau seama! Nu am cum!”, a zis ea cu lacrimi în ochi.

„Își pierde cumpătul și începe să plângă”, a mai adăugat cuțitul de aur din echipa portocalie.

„Începe să țipe că ea renunță la probă, dar n-am vrut să o las”, a spus Maria Paraschiv din echipa magenta.

Citește și: Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „rivala” ei

„Nu mai vreau să pun nimic, mă fac de rușine!”, a mai dezvăluit Mihaela Bărbosu cu părere de rău.

În cele din urmă, concurenta nu a pus nimic pe farfurie și a decis să abandoneze tot înainte de semifinală. Irina Fodor a făcut un anunț important. A lăsat-o pe Mihaela Bărbosu să își monteze farfuriile cu ce avea deja făcut, după ce i-a întrebat pe ceilalți dacă sunt de acord. De asemenea, prezentatoarea TV i-a zis că o sa-i scadă 3 puncte din punctajul final.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Cine a câștigat ultimul battle. Ce echipă s-a calificat în semifinala sezonului 12... Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați înainte de semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x