Antena Căutare

O bombă sexy și o mămică devotată, la „Chefi la cuțite”! Alice Marica a venit să impresioneze. „Am simțit că s-a sfârșit lumea când am aflat că fetiţa mea are epilepsie”

Alice Marica, o mămică fotomodel în vârstă de 27 de ani, a acceptat provocarea de la „Chefi la cuţite”. Ea a povestit că ar face totul pentru fetița ei, care a fost diagnosticată cu epilepsie.

Alice Marica, o mămică fotomodel în vârstă de 27 de ani, a acceptat provocarea de la „Chefi la cuţite”. Ea a povestit că ar face totul pentru fetița ei, care a fost diagnosticată cu epilepsie.

Concurenta a devenit mamă la numai 19 ani, ceea ce nu a împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăți de Medicină.

„Când am rămas însărcinată eram în liceu, dar acest lucru nu m-a împiedicat să îmi urmez visul, ba chiar m-a motivat mai mult să fac tot ce mi-am dorit. Mi-am dorit foarte mult să fac medicina – eram însărcinată în 7 luni când am mers la facultate. Am mers la facultate până în ultima zi. După ce am născut-o pe Nicole, am fost cu ea la unele examene și la secretariat”, a povestit concurenta.

„Sunt foarte fericită că o am. Părinții mei m-au ajutat foarte mult, nu știu cum aș putea să le mulțumesc. La 19 ani am născut și ei nu mi-au spus absolut nimic. Tata m-a rugat doar să mă țin de facultate”, a adăugat ea.

Alice Marica a mai spus că își dorește să aibă afacerea ei, pentru a-și putea întreține familia.

Concurenta a gătit tartar de ton pentru a-i impresiona pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Mă consider o femeie puternică, pentru că am trecut prin prea multe, dar motivul pentru care lupt de fiecare dată este copilul meu (în vârstă de 8 ani, n.r.). Când cea mică avea 6 ani a făcut o criză de epilepsie chiar lângă mine. E cea mai ușoară formă, se tratează, până la 18 ani o să-i treacă. Însă, momentul în care am aflat de problemă a fost groaznic – a fost sfârșitul lumii. Mi-aș da viața pentru ea”, a povestit Alice Marica.

Fetița ei îl preferă pe chef Cătălin Scărlătescu. De altfel, ea i-a spus acestuia că îl iubește.

Florinel Aniţoaie, un optimist convins! „Sigur voi lua trei cuţite cu preparatul ăsta!". Le-a dat o „lecție” chefil... Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă, a revenit la „Chefi la cuţite”! „Arată a otravă! E ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x