Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în ediția de ieri seară Chefi la cuțite

Ieri seară, jurații s-au confruntat cu o provocare pentru amuletă care i-a încurajat să riște: au avut de pregătit cel mai cremos risotto, dar alegerea ingredientelor secundare a cântărit mult la degustarea făcută de Nea Marin.

Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în edița de ieri seară Chefi la cuțite Galerie
Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în edița de ieri seară Chefi la cuțite | Antena 1

Victoria i-a revenit lui Chef Richard, care și-a adăugat în arsenal o amuletă, venită la pachet cu cinci puncte foarte prețioase.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Dan Govella, lunetistul din Somalia, i-a fascinat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce le-a povestit

Chef Richard a avut curajul să experimenteze în întrecerea culinară de aseară

Chef Richard a avut curajul să experimenteze în întrecerea culinară de aseară, preparând un rissotto dulce, cu aromă de tiramisu – și a câștigat. Pe următorul loc s-a clasat Chef Orlando, cu patru puncte, iar Chef Sautner și Chef Popescu au primit trei, respectiv două puncte.

Astfel, până acum, Chef Sautner conduce clasamentul cu 30 de puncte acumulate în luptele pentru amuletă, urmat de Chef Orlando și Chef Richard, fiecare cu 29 de puncte, iar Chef Ștefan se situează pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

Cât privește amuletele, Chef Sautner și Chef Richard au fiecare câte trei, iar Chef Orlando și Chef Ștefan, câte una. Dar orice se poate întâmpla săptămâna viitoare, când clasamentul poate fi dat peste cap în ultimele trei lupte pentru amuletă ale acestui sezon. Presiunea va fi uriașă, întrucât punctajul total va fi criteriul în funcție de care se va decide care sunt cei trei Chefi care își vor alcătui echipe.

Tot ieri seară jurații s-au întâlnit cu două echipe extrem de competitive, dornice să își testeze priceperea în bucătăria Chefi la cuțite: Laura Giurcanu și Sânziana Negru au pregătit ceviche, iar Aris și Alexia Eram le-au preparat Chefilor quiche lorraine, o rețetă tradițională franțuzească.

Deși nu vor concura în competiția culinară, cele două echipe și-au încheiat vizita la Chefi la cuțite încântate de verdictele primite. Săptămâna viitoare, audițiile pe nevăzute continuă cu povești fascinante, iar jurații se luptă pentru ultimele trei amulete puse la bătaie de Irina Fodor și pentru prețioasele puncte care asigură privilegiul alcătuirii unei echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta opt din sezonul 13. Care a fost verdictul final al lui nea Marin

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare. Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate în AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Dan Govella, lunetistul din Somalia, i-a fascinat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce le-... La ce școală cu prestigiu din Italia este profesor chef Richard Abou Zaki. Detaliul care i-a amuțit pe colegii de platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x