Antena Căutare

Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian îndrăgostit de România: ”Nu cred, stai să-ți fac o poză!”

GLADUE TAYLOR S-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă. S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul restaurant la Cluj.

GLADUE TAYLOR S-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă.

S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul restaurant la Cluj.

A venit în fața chefilor cu un preparat american, însă el este de părere că americanii împrumută secretele gastronomice de peste tot.

Gasești rețeta preparatului AICI!

Gustul, dar și ineditul farfuriei i-a determinat pe chefi să-l trimită mai departe pe Taylor!

Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”Bună seara, mă numesc Isus”!... ”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x