Antena Căutare

S-o ce? SOrin revine! Nu i-a dat cuțitul, dar fix la el în echipă ar merge! IT-istul Pompiliu ”face” bucătărie în rețea

””Și-n bucătărie, și-n IT cam tot timpul ai de învățăt”, spune Pompiliu, concurentul din Timișoara, administrator de rețele de meserie, dar care iubește bucătăria și care a venit la ”Chefi la cuțite” încrezător că poate evolua din acest punct de vedere.

”Și-n bucătărie, și-n IT cam tot timpul ai de învățăt”, spune Pompiliu, concurentul din Timișoara, administrator de rețele de meserie, dar care iubește bucătăria și care a venit la ”Chefi la cuțite” încrezător că poate evolua din acest punct de vedere.

Atât de pasionat este, încât se și vede asta pe trupul său. Romulus are mai multe tatuaje ce duc cu gândul la arta culinară, iar în prezent încearcă să dezvolte și un concept de street-food în Timișoara.

Preparatul său, scoici Saint Jaques, își are inspirația dintr-un film, iar cu el vrea să-i cucerească pe chefi. Așadar?

După ce le-a explicat chefilor cum stă treaba cu tatuajele, dar și ce planuri are cu afacerea sa culinară, Pompiliu a așteptat nerăbdător verdictul chefilor. Și-a exprimat și dorința de a face parte din echipa lui Bontea, chiar dacă de la el n-a primit cuțitul. Însă, merge mai departe cu două voturi!

În port popular, nea Romanu, prieten vechi de-al lui Scărlătescu, le-a dat clasă chefilor: ”Cum? Mațe de miel? Așa se mă... Tanti Cătălina și ciolanul fermecat! ” - Păi, doamnă, noi aici mâncăm foie gras și dumneavoastră veniți cu varză?” - ”Ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x