Antena Căutare

Allah, câte emoții cu băiatul ăsta! Samir, olteanul musulman pe care Bontea a pus ochii: ”Bagă-i bucătărie în cap!”

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediție a jurizărilor pe nevăzute include și dish-uri excepționale, pregătite de concurenți al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Dar să ne oprim puțin la o supă arăbească, un preparat cu specific pregătit până în cele mai mici detalii de Fares Samir.

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediție a jurizărilor pe nevăzute include și dish-uri excepționale, pregătite de concurenți al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Dar să ne oprim puțin la o supă arăbească, un preparat cu specific pregătit până în cele mai mici detalii de Fares Samir.

Samir are 32 de ani, născut din mamă olteancă și tată palestinian. A trăit în prima parte a vieții în Iordania, își respectă ”partea musulmană”, dar recunoaște că se simte mai mult român.

Dar ce-i cu supa arăbească? Ei bine, Samir s-a lăsat convins de prieteni să vină la ”Chefi la cuțite” cu acest preparat: ”Mi-au spus toți, băi, trebuie să mergi cu această supă. N-are cum să nu le placă!”

Zis și făcut! A montat trei farfurii pe care le-a trimis la degustat. De aici, e poveste! Și, Doamne (sau Allah, după caz), câte emoții a avut! A crezut că s-a făcut de râs, dar nici pomeneală!

Trei cuțite pentru el și multe felicitări din partea chefilor!

După ce le-a adus chefilor mâncare ”din porc di-a mieu”, tanti Jenica s-a lăsat cuprinsă în brațe. Cum de cine? De Scărl... Hai cu ”vizoalizările”! Floricica Dansatoarea face ravagii în bucătărie: ”De ce mă cerți, făi nevastă, că n-am fost asea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x