Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Irina Fodor a adus o probă în premieră în arena amuletei! Ce presupune dubla provocare

În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, chefii se luptă pentru a doua bombă cu mai multe amulete din sezonul 12. Este vorba despre un premiu râvnit de toți cei trei jurați, întrucât bomba conține mai multe amulete cu avantaje esențiale pentru etapa confruntărilor pe echipe.

colaj foto cu irina fodor si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Irina Fodor a adus o probă în premieră în arena amuletei! | Chefi la cuțite

Ediția 9 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 13 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă savuros. Lupta pe ringul amuletelor devine din ce în ce mai aprigă și este asemănată de către chef Florin Dumitrescu cu o bătălie intergalactică, nici discursul său nu se abate de la metafora ce a surprins în ediția din această seară:

“Dragă jurnal de bord, suntem departe în Univers. Sunt 25 de zile de când am pierdut legătura cu Pământul. Am gătit pentru aceste amulete care ne îmbunătățesc plutirea în Univers pentru războiul stelar și sunt puțin speriat de faptul că degustători pe care îi avem de fiecare dată pentru aceste amulete vin din galaxii foarte îndepărtate și nu putem să le ghicim gusturile culinare, ei fiind obișnuiți cu tot felul de gusturi neobișnuite pentru noi. E ziua nouă de audiții și zici că suntem pe nava spațială din Alien”, spune chef Florin Dumitrescu.

În bucătărie, Irina Fodor are o masă acoperită cu o pânză neagră, sub care se află surprizele pentru preparatele de azi. Ultima dată, în ediția din 11 septembrie Chefi la cuțite, am putut vedea că aceeași masă “strașnică” i-a pus în mare dificultate pe chefi și au fost provocați să își împartă preparate pentru a-și îngreuna munca.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Daiana Duțu, povești din culisele meseriei de dominatoare. Cum i-a surprins pe chefi

Irina Fodor pune în joc a doua bombă, la Chefi la cuțite, în ediția 9 din 11 septembrie 2023

Bătălia se anunță cu atât mai aprigă cu cât cea dintâi bombă nu a ajuns în arsenalul niciunuia dintre Chefi, fiind depusă în seif.

Proba de astăzi: Wine pairing & monocrom cu o miză neuștiută de chefi. Cutia este plină cu ceva, însă rămâne de aflat!

Chefii trebuie să gătească astăzi ce vor ei, dar cu vin pentru proba care se numește "Monocrom": "Avem aici fel de feluri de vin, care mai de care minunate, iar preparatul vostru trebuie să se âmperecheze cu unul dina ceste vinuri. Nu e vorba neapărat despre cifre, ci despre culori. Eu vreau să văd în preparatele voastre o singură culoare.Putem avea mici degradeuri, dar nu exagerați".

Pentru ca testul să fie pe măsura recompensei, Irina lansează dubla provocare ce îi ăune în dificultate: ”Suntem în emisiune culinară sau în emisiune de artă?! Ce facem acum, pictăm sau gătim?!”, a fost reacția lui Florin Ivan, la aflarea provocării.

Cel care va încerca să încurce planurile juraților, intrând în competiție, este Chef Florin Ivan. Iar vedeta invitată la degustare este Cristina Ștefania, cea care va trebui să țină cont și dacă Chefii au respectat cerințele Irinei, proba din această seară fiind introdusă în premieră în arena amuletei.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Horia Manea a pierdut tot, dar s-a ridicat deasupra problemelor. Cum a reușit

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru, tânărul care i-a uimit pe chefi. Cu ce se ocupă, în ciuda dizabilității sale

Irina pune în joc a doua bombă cu mai multe amulete, iar un Chef patiser celebru îi uimește pe jurați, diseară, la Chefi... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Ionela Novac i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață: „Aici nu îți face nime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x