Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Sorin Bontea, schimbare uriașă de look. Colegii i-au zis că e Joker, după trei luni în Vaslui

Sorin Bontea și-a făcut o schimbare radicală de look în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Când l-au văzut, colegii l-au comparat cu celebrul personaj Joker.

nicoleta pop si valentina ionita la chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea i-a uimit pe toți cu schimbarea sa de look, în ediția 36 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția anterioară, Florin Dumitrescu a reușit să facă senzație cu rețeta sa de tacos bogat în ingrediente, așa că echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu și cea verde a lui Sorin Bontea au intrat din nou la duel.

După ce s-au întrecut în rețete de tocăniță, concurenții au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de cei trei chefi. Aceștia au acordat puncte și, la final, fiecare duelist a aflat ce punctaj a obținut. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a pierdut un concurent.

Sorin Bontea și-a făcut o schimbare de look în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Plecarea spaniolului cu poveste de viață impresionantă, pe nume Francisco Garcia, a înduioșat întreaga echipă verde și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, mai ales că acesta are experiență de bucătar.

Supărat că echipa sa a pierdut deja doi concurenți, primul fiind Alexandro Matias, Sorin Bontea a sperat că tensiunile dintre concurenți vor mai trece cu timpul. Se pare că munca în echipă nu este punctul forte al verzilor, căci nu de puține ori aceștia s-au certat sau nu au reușit să se coordoneze așa cum ar fi trebuit.

Acesta lucru s-a văzut mai ales în frecvența cu care echipa verde a intrat la duel, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

concurenți din echipa verde, in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea i-a uimit pe toți cu schimbarea sa de look

Sătul de nenumăratele dueluri pe care le-a îndurat echipa sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și dornic să marcheze din nou o victorie, Sorin Bontea a decis să își facă o schimbare radicală de look.

Concurenții așteptau în bucătărie atunci când liderul echipei verzi a atras atenția tuturor cu noul său look, complet ieșit din comun.

Practic, îndrăgitul jurat a ales să își vopsească părul într-o nuanță interesantă de verde, lucru pentru care a fost lăudat din plin de către echipa sa. Chiar și după atâtea dueluri și concuerenți pierduți, cei rămași au încă puterea să zâmbească și să fie gata de o nouă confruntare de zile mari, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a recurs la acest gest în speranța ca va atrage din nou norocul de partea sa.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cine este și cum arată soțul Victorinei Matveev de la "Chefi la cuțite". Imagini unice cu familia concurentei ... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea battle a adus o temă neobișnuită, dar și un juriu pe măsură! Ce vedete vor deg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x