Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Ce amuletă puternică a anunțat Irina Fodor. Prezentatoarea TV a anunțat o premieră: „Cum adică?”

Premieră la Chefi la cuțite! Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică în ediția 2 din sezonul 13 de pe 19 martie 2024. Entuziasmul chefilor a dispărut rapid când s-a aflat ce trebuie să gătească. Iată cine va degusta preparatele lor.

colaj foto cu irina fodor si poza cu cei patru chefi de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a pregătit o amuletă nouă, în ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024, i-a pus pe jurați în fața unei noi provocări la jocul pentru amuletă. Irina Fodor a pășit în bucătăria show-ului culinar și a anunțat o miză uriașă.

Jurații au parte de o premieră în istoria show-ului culinar. Este vorba despre un avantaj care nu s-a mai dat niciodată. Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii.

Deși au pășit în platoul emisiunii mai pregătiți ca niciodată să impresioneze degustătorul și să plece acasă cu amuleta, entuziasmul chefilor a dispărut rapid când au aflat despre tema jocului.

„O să fie o bătaie crâncenă!”, a spus chef Orlando Zaharia.

Citește și: Cum arată fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mândrește cu familia lui

„E o presiune foarte mare pe mine acum! Am pierdut prima amuletă, dar am luat doar două puncte. Asta a fost cel mai rău”, a specificat și chef Alexandru Sautner.

Irina Fodor le-a dat o veste grea juraților în ceea ce privește preparatul pe care trebuie să-l pregătească pentru invitatul de astăzi: „O cine cu ingrediente pe care le folosim la micul dejun. Eu caut astăzi idei inedite, creativitate, inspirație, umor. Tot ce vă caracterizează pe voi!”.

„Ce spui? Cum adică?!”, a fost reacția chefilor.

Ce amuletă a pus în joc Irina Fodor în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 19 martie 2024. Cine îi jurizează pe chefi

Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia și-au dorit să afle cine o să le jurizeze preparatele în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 19 martie 2024, în timp ce chef Alexandru Sautner a vrut să descopere miza uriașă a jocului de amuletă.

Prezentatoarea TV nu i-a ținut în suspans prea mult pe jurații show-ului culinar, rostind numele invitatului special. Astfel, Romică Țociu o să guste din rețetele chefilor și o să dea verdictul final.

Richard Abou Zaki a avut o reacție de milioane când a aflat că actorul va mânca din preparatul său. Până și Irina Fodor a fost luată prin surprindere de gestul său.

„Habar nu avea cine este Romică, dar mi-a plăcut reacția lui”, a mărturisit Alexandru Sautner.

Jurații au avut parte și de o surpriză în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Aceștia au descoperit că se vor lupta pentru o amuletă nouă, care nu a mai fost dată în istoria show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Georgiana Burlacu a lăsat un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popescu

„E scoasă din cuptor, am gătit-o astăzi toată ziua. Ai puterea să obligi concurenții celorlalte echipe să poarte mănuși pentru cuptor pe durată unei probe, timp de 30 de minute, cu excepția unui singur concurent din echipă ales de tine. Acela va lucra cu mâinile libere”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu cred!”, a fost replica chefilor.

„E o amuletă importantă, îmi place asta! Îți dai seama ce avantaj ai?”, a evidențiat chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Tatiana Gaman este rusoaica ce l-a „cucerit” pe chef Alexandru Sautner cu farmecul ei. ... Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Jelo Husni, sirianul cu o poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns ilegal în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x